TEB Farkı İllerde Personel Alımı Yapıyor

Türk Ekonomi Bankası tarafından çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda farklı illerde personel alımı yapılacağı ifade edildi. 

BAŞVURU DETAYLARI

Türk Ekonomi Bankası tarafından yayımlanan ilanda başvuru yapacak olan adaylar aşağıdaki linki tarayıcılarının adres satırına kopyalayarak gerçekleştireceklerdir. Adaylar bu linki tarayıcılarının adres satırına kopyaladıklarında ilanın detaylarını görebilir ve online başvuru yapabilirler.

İlana başvuru için; https://goo.gl/Mh8xuB

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Söz konusu ilanda alımların hangi kadrolarda yapılacağı da belirtildi. Söz konusu ilana göre alımlar “Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Şube İşlem Yetkilisi, Operasyon Yöneticisi, Müşteri İlişkiler Yöneticisi, Engelli Başvuru, Şube Asistanı, Aktif Satış Temsilcisi, Makam Şoförü, Garaj Amiri ve Avukat” kadroları için gerçekleştirilecektir.

GENEL ŞARTLAR

Türk Ekonomi Bankası tarafından bazı şartlar da aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Bu şartlar ise şöyle:

“Türk vatandaşı olmak, Alım yapılacağı ilan edilen kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (TEB banka personeli alım ilanında en az lise mezunu olmak üzere çeşitli eğitim seviyelerinden mezun olmuş adayların başvuru yapabilecekleri kadrolar bulunuyor.), Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli, Dinamik çalışma ortamına ve takım çalışmasına yatkın, Müşteri ve sonuç odaklı düşünebilen, Analitik düşünce yapısına ve etkin iletişim becerilerine sahip, İnsan ilişkilerinde başarılı, takım çalışmasına yatkın, Seyahat engeli olmamak”

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Exit mobile version