Gişe İşlemleri Yetkilisi Alımı İçin İlan Yayımlayan Bankalar (Tecrübeli/Tecrübesiz)

Farklı şehirlerde şubeleri bulunan 5 farklı banka personel alım ilanlarında güncelleme yaptılar. Bu bankalar tarafından güncellenen personel alım ilanlarında ise tecrübeli ve tecrübesiz adayların başvuru yapabilecekleri kadrolar yer aldı. 

Bu 6 farklı banka tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan Gişe İşlemleri Yetkilisi alım detaylarını sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

ALIM YAPACAK BANKALAR

Çok sayıda şehirde faaliyet gösteren bankalar personel alım ilanlarını kariyer siteleri üzerinden yayımladıkları ilanlar ile adaylara duyuruyorlar. Kariyer siteleri üzerinden yer alan bu banka arasında, Şekerbank, Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), Akbank, Creditwest Bank ve ING Bank yer alıyor. 

İlanlarda özellikle İNG Bank tüm Türkiye’de bulunan şubelerine bu pozisyonda personeli alımı yapacağını ilan ederken diğer bankalar belirli şehirlerde yer alan şubelerine alım yapacaklarını açıkladılar. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Bilindiği üzere personel alım ilanı yayımlayan her kurum, şirket veya banka ilanlarına başvuru yapacak adaylardan kadro gerekliliklerine göre belirlenen başvuru şartları talep ederler. Bu alım ilanında sizlere farklı bankaların ilanlarını derlediğimiz için başvuru koşullarını genel olarak aktaracağız. 

Bankalar, aşağıda sizlere aktardığımız bu başvuru koşullarının dışında da özel koşullar talep edebilirler. Bu koşulları haberimizin altında yer alan bağlantı aracılığıyla görüntüleyebilirsiniz. Genel ifadelerle banka personeli alımı başvuru koşulları; 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, İlan metninde Gişe Memuru pozisyonu için belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetine önem vermek.

GİŞE İŞLEMLERİ YETKİLİSİ ALIM İLANLARINA BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Şekerbank, Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), Akbank, Creditwest Bank ve ING Bank söz konusu alım ilanlarını haberimizin içeriğinde de belirttiğimiz gibi kariyer siteleri üzerinden yayımlanıyor. İlanlara başvuru yapacak adaylarda başvurularını o kariyer sitesi üzerinden elektronik olarak yapacaklar. 

İlanlara başvuruda bulunmak ve özel şartları görüntülemek için aşağıda yer alan linki öncelikle kopyalayın daha sonra internet tarayıcınıza yapıştırın ve enter tuşuna basın. Açılan sayfada hangi bankanın ilanını görüntülemek istiyorsanız ona tıklayın ve başvur butonuyla başvurunuzu yapabilirsiniz. 

İlana ulaşmak için; https://goo.gl/KzziQe

Kamupersoneli.net – ANKARA

 

Exit mobile version