7 Bin Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alımı Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan bir ilan ile 73 farklı şehre 7 bin Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapılacağı ilan edilmişti.

BAŞVURULAR 8-22 HAZİRAN TARİHLERİNDE YAPILDI

Yayımlanan ilana Türkiye geneli binlerce aday başvuruda bulunmuştu. 8 Haziran tarihinde başlayan başvurulara adaylar 22 Haziran tarihine kadar başvurularını yapmışlardır. İlana başvuruda bulunan adaylar ise başvuru sonuçlarının ilan edilmesini bekliyorlar. 

Peki 7 bin Çarşı ve Mahalle Bekçisi alım ilanına yapılan başvurular ne zaman açıklanacak. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan başvuru kılavuzu detayları ve Kamupersoneli.net olarak konuya dair değerlendirmelerimizi siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

7 BİN BEKÇİ ALIM İLANI BAŞVURU SONUÇLARINI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bekçi alım ilanı için yayımlanan başvuru kılavuzunda başvuru sonuçlarının açıklanmasına dair verilen tek bilgi de, başvuru sonuçlarının Polis Akademisi Başkanlığı internet sayfasından ilan edileceği yönünde. Bu konuda adaylara yapılan uyarıda ise, ”Sınav sonuçları adaylara Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinden duyurulacaktır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav sonuçları duyurulmayacak ve sonuç belgesi gönderilmeyecektir.” ifadeleri kullanılmıştı. 

Bu kapsamda 7 bin Çarşı ve Mahalle Bekçisi alım ilanı başvurularının açıklanmasına dair net bir bilgi bulunmazken seçim döneminin tamamlanmasının ardından sonuçların açıklanmasının çok uzun sürmesi beklenmiyor. Ayrıca, Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımları için yazılı sınav, sözlü sınav ve fiziki yeterlilik mülakatları da göz önünde bulundurulursa bekçi alımı başvuru sonuçlarının kısa bir süre içinde açıklanması beklenebilir. 

Kamupersoneli.net ailesi olarak  7 bin Çarşı ve Mahalle Bekçisi alım ilanı başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından anlık olarak mobil uygulamamız ve sosyal medya hesaplarımız aracılığıyla siz okuyucularımızı haberdar edeceğiz.

Exit mobile version