Banka Personeli Alım İlanları

TEB Şube İşlem Yetkilisi, Asistan ve Makam Şoförü Alım İlanı Yayımladı

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) farklı şehirlerde bulunan banka şubelerinin personel açığı bulunan birimlerinde görevlendirmek üzere banka personeli alımı yapacağını ilan etti. Banka tarafından yayımlanan ilanda yer alan açık pozisyonlar, adaylarda talep edilen başvuru koşulları ve başvuru sürecine dair detaylar şu şekilde,

KADRO DETAYLARI

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) personel alım ilanlarını kariyer siteleri üzerinden yayımladığı ilanlar ile adaylara duyuruyor. Banka tarafından yayımlanan son alım ilanında ise çok sayıda pozisyonda alım yapılacağı belirtildi. 

TEB tarafından yayımlanan ilanda yer alan açık pozisyonlar arasında, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Şube İşlem Yetkilisi, Operasyon Yöneticisi, Müşteri İlişkiler Yöneticisi, Engelli Başvuru, Şube Asistanı, Aktif Satış Temsilcisi, Makam Şoförü, Garaj Amiri ve Avukat kadroları yer alıyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

TEB banka personeli alım ilanına başvuru yapmak isteyen adayların dikkat etmeleri gereken bazı noktalar bulunuyor. Banka ilan ettiği açık pozisyonlar için adayların ilan metninde yer alan başvuru koşullarını sağlamalarını istiyor. 

Bu koşullar; Türk vatandaşı olmak, Alım yapılacağı ilan edilen kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (TEB banka personeli alım ilanında en az lise mezunu olmak üzere çeşitli eğitim seviyelerinden mezun olmuş adayların başvuru yapabilecekleri kadrolar bulunuyor.), Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli, Dinamik çalışma ortamına ve takım çalışmasına yatkın, Müşteri ve sonuç odaklı düşünebilen, Analitik düşünce yapısına ve etkin iletişim becerilerine sahip, İnsan ilişkilerinde başarılı, takım çalışmasına yatkın, Seyahat engeli olmayan şartlarını taşımalarını istiyor.

BAŞVURU SÜRECİ

Haberimizin başında belirttiğimiz gibi TEB personel alım ilanı kısa süre önce yayımlandı. İlana başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıda yer alan bağlantı aracılığıyla ilana ulaşabilir ve burada her bir pozisyon için ayrı ayrı belirtilen yönergeleri izleyerek başvurularını yapabilir.

İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını aşağıdaki linki tarayıcılarının adres satırına kopyalamak suretiyle gerçekleştireceklerdir. Ayrıca adaylar aşağıdaki bağlantı adresi ile ilandaki pozisyonların detaylarını görüntüleyebileceklerdir. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayın, internet satırına yapıştırın ve enter tuşuna basın, 

İlana başvuru için; https://goo.gl/Mh8xuB

Kamupersoneli.net – ANKARA