Adaylar Dikkat ! 2018 KPSS Lise Başvuruları Başlıyor

Kendisine kamu kurum ve kuruluşlarında memur olma hedefi koyan aday KPSS’ye katılarak hedeflerine bir adım daha yaklaşıyor. 

Adaylar KPSS’den aldıkları puanları ile merkezi atama ile veya kamu kurum ve kuruluşları tarafından yayımlanan ilanlara başvuru yaparak devlet kadrolarına yerleşebiliyorlar. 

Lise mezunu adayların başvuru yaparak katıldığı KPSS ne zaman yapılacak? Başvuru tarihleri neler? Konu ile ilgili olarak tüm detaylar haberimizde… 

KPSS TARİHİ

Lise mezunu adayların katıldığı Kamu Personeli Seçme Sınavı 7 Ekim 2018 tarihinde uygulanacaktır. Peki başvurular ne zaman?

BAŞVURU TARİHLERİ 

2018 KPSS lise başvuruları başlıyor. Bu bağlamda Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından 3 Temmuz 2018 tarihinde KPSS lise başvuru kılavuzu yayımlanacak ve başvurular başlamış olacak. Bunun yanı sıra başvurular 19 Temmuz 2018 tarihine kadar devam edecektir. Adaylara 1 Ağustos 2018 tarihinde bir günlük geç başvuru hakkı da verilmiştir.

SONUÇ TARİHİ

Peki sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2018 KPSS lise sonuçları Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından 8 Kasım 2018 tarihinde açıklanacaktır. 

Exit mobile version