İş Bankası Memur, Şoför ve Güvenlik Görevlisi Alım Alım İlanı Yayımladı

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü internet sayfası üzerinden 3 farklı personel alım ilanı yayımladı. Bankanın farklı şubelerinde görevlendirmek üzere alımı yapılacağı açıklanan personel alım ilanına ilişkin tüm bilinmesi gerekenleri siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

İŞ BANKASI PERSONEL ALIM İLANI YAYIMLADI

İş Bankası tarafından yayımlanan personel alım ilanında 3 farklı pozisyonda personel alımı yapılacağı ilan edildi. İlana göre banka Memur, Güvenlik Görevlisi ve Şoför alımı yapacak. Alım yapılacak şehirlere ilişkin detaylar ise şu şekilde,

İş bankası tarafından yayımlanan Memur alım ilanı bankanın Düzce, Kocaeli, Gebze/Kocaeli, Kandıra/Kocaeli ve Sapanca/Sakarya da bulunan banka şubelerine yapılacağı açıklandı. Güvenlik Görevlisi için alım yapılacak iller İstanbul, Hakkari ve Van olarak ilan edilirken Şoför alımı İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, İskenderun ve Malatya’ya yapılacağı duyuruldu.

BAŞVURU KOŞULLARI

İş Bankası yukarıda sizlere aktardığımız pozisyonlar için yayımladığı ilan metinlerde siz konusu alımlara başvuru yapacak adayların talep edilen başvuru koşullarını sağlamalarını istedi. Söz konusu bu başvuru koşullarını genel olarak siz okuyucularımıza aktarıyoruz. 

Türk vatandaşı olmak, Sınav tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak (25 Temmuz 1988 ve sonrasında doğmuş olmak), Yayımlanan metinde yer alan eğitim şartlarını sağlamak, Alım yapılacak illerde ikamet etmek, Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, muaf tutulmak yada tecilli olmak, Görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak. 

BAŞVURU SÜRECİ

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü yayımladığı ilanında başvuru sürecinin her kadro için farklı olduğunu duyurdu. Memur alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını 20 Temmuz tarihine kadar, Güvenlik Görevlisi için 16 Temmuz tarihine kadar ve Şoför kadrosu için ise 13 Temmuz tarihine kadar yapmaları gerekiyor. 

Exit mobile version