Banka Personeli Alım İlanları

Türkiye Geneli Yetiştirilmek Üzere Gişe İşlemleri Yetkilisi Alım İlanı Yayımlayan Bankalar

Türkiye geneli çok sayıda şehirde yer alan bazı bankalar yapmış oldukları açıklamalar ile Gişe İşlemleri Personeli alımı yapacaklarını ilan ettiler. 

Kamupersoneli.net olarak bankalar tarafından kısa süre önce yayımlanan ve başvuru süreci devam eden Gişe İşlemleri Yetkilisi alım ilanlarına dair tüm ayrıntıları aşağıda sizlerle paylaşıyoruz. 

ALIM YAPACAĞINI İLAN EDEN BANKALAR

Gişe İşlemleri Yetkilisi alımı için ilan yayımlayan bankalar bu alım ilanlarını, kendi kurumsal internet sayfaları ile kariyer siteleri üzerinden yayımladıkları ilanlar ile adaylara duyuruyorlar. Bu kapsamda açıkladığımız pozisyon için 4 farklı bankanın alım ilanı bulunuyor. Bu bankalar arasında, Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), ING Bank, Akbank ve Şekerbank bulunuyor. 

Yayımlanan ilanlarda yer alan detaylara göre, Akbank, Şekerbank ve TEB söz konusu alım ilanlarını bir kaç şehir için yayımlarken ING Bank yayımladığı ilanında tüm şehirler için alım yapacağını duyurdu. 

PEKİ BU KADROLAR İÇİN ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR TALEP EDİLİYOR?

Bilindiği üzere personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların ilanı yayımlayan kurum tarafından ilan edilen başvuru şartlarını sağlaması gerekiyor. Siz okuyucularımıza bu dört banka tarafından yayımlanan başvuru koşullarını genel hatlarıyla aşağıda aktarıyoruz. Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza aktarmış olduğumuz koşullar genel olup ilgili bankalar ilanlarında adaylardan başka özel koşullar talep edebilir.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, İlan metninde Gişe Memuru pozisyonu için belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetine önem vermek.

BAŞVURULAR İLANIN YAYIMLANDIĞI KARİYER SİTESİ ÜZERİNDEN YAPILACAK

Haberimizin içeriğinde belirttiğimiz gibi Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), ING Bank, Akbank ve Şekerbank, Gişe İşlemleri Yetkilisi alım ilanlarını kariyer siteleri üzerinden yayımladıkları ilanlar ile adaylara duyurdular. İlana başvuru yapacak adaylar ise başvurularını o kariyer sitesi üzerinden elektronik olarak yapacaklar. 

İlanlara başvuru yapmak isteyen adaylar (https://goo.gl/AdvzcG) bağlantısını kopyaladıktan sonra internet tarayıcısına yapıştırıp enter tuşuna basarak ilana ulaşabilirsiniz. 

Kamupersoneli.net – ANKARA