Adaylar MEB'ten Sözleşmeli Öğretmen Mülakat Sonuçlarının Açıklamasını Bekliyorlar

Bilindiği üzere, Milli Eğitim Bakanlığı geçtiğimiz aylarda sözleşmeli öğretmen alım ilanını yayımlamıştı. 

20 bin öğretmen alımı için yayımlanan ilana başvurular alınmış ve daha sonra başvuru sonuçları olumlu olan adaylar sözlü sınavlara katılmışlardı. MEB tarafından gerçekleştirilen sözlü sınavlar ise 8 Mayıs tarihi itibariyle sona ermişti. 

MÜLAKAT SONUÇLARININ AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen sözlü sınav sonuçlarının seçimlerden önce açıklanması beklenirken daha sonra konuya ilişkin yapılan bir açıklamada Haziran ayı sonu işaret edilmişti. O dönemde, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan mülakat sonuçları için bilgi almak isteyen adaylara mülakat sonuçlarının Haziran ayı sonlarında açıklanacağı bildirilmişti. Seçimlerin sona ermesi ve Haziran ayının sonuna yaklaşılıyor olmasının ardından adaylar mülakat sonuçları için daha fazla beklenilmemesini ve sonuçların bir an önce ilan edilmesini istiyorlar. 

Bu konuda sosyal medya üzerinden #ÖğrtMulakatıAçıklansın etiketiyle paylaşımda bulunan adayların taleplerini siz okuyucularımız ile buluşturuyoruz. 

Mülakat Sonuçlarının Açıklanmasına Dair Yapılan Bazı Paylaşımlar

”#ÖğrtMulakatıAçıklansın ey yetkililer biriniz de çıkıp resmi bir açıklama yapın lütfen açıklayın öğretmen mülakat sonuçlarını”

”#ÖğrtMulakatıAçıklansın Ne zamana kadar daha bekleyeceğiz?”

”Uzun zamandır bir haber bekliyoruz. Sabrediyoruz, umut ediyoruz ama yine olmuyor. #ÖğrtMulakatıAçıklansın artık sayın Cumhurbaşkanım”

”#ÖğrtMulakatıAçıklansın Neden açıklanmadığını bile bilmiyoruz bunu bildirmeye dahi tenezzül edilmiyor.”

”#ÖğrtMulakatıAçıklansın 2018 KPSS’ye 25 gün kaldı. Öğretmenlik mülakatı sonuçları açıklansın artık”

”#ÖğrtMulakatıAçıklansın açıklayın artık bilgisayar başında oturmaktan telefon basında oturmaktan gözlerim bozuldu açıklayın artık yeter”

”#ÖğrtMulakatıAçıklansın Hâlâ neyi bekliyorsunuz? @mebikgm 2018 yılının ortasında 2017 puanımızla girdiğimiz mülakatın sonuçlarımızı açıklamıyorsunuz.”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version