Ziraat Bankası 235 Personel Alımı Yapıyor ! Genel Şartlar ve Başvuru Detayları

Geçtiğimiz günlerde Ziraat Bankası kurumsal internet sitesinden yeni bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilanda 235 personel alımı yapılacağı ifade edildi. Bu bağlamda yayımlanan ilan hakkında detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…

ALIM YAPILACAK KADRO DETAYLARI

Ziraat Bankası tarafından yayımlanan ilanda alımların hangi pozisyonlarda yapılacağı da belirtildi. Buna göre alımların “Ziraat Teknoloji Uzman Yardımcısı, Ziraat Finans Grubu Uzman Yardımcısı ve Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı” kadroları için yapılacağı ifade edildi.

Alım yapılacak kadrolar hakkında söz konusu ilanda bir açıklama yapıldı. Ziraat Bankası tarafından alım yapılacak olan kadrolar hakkında yapılan açıklamada “İstanbul ilindeki Genel Müdürlük Birimleri ile Kurumsal ve Girişimci Şubelerinde görevlendirilmek üzere; 100 Uzman Yardımcısı, Ziraat Finans Grubu içerisinde yer alan Şirketlerimizden; Ziraat Katılım Bankası A.Ş. bünyesinde çeşitli illerde 80 ve Ziraat Portföy Yönetimi A.Ş. ve Ziraat Yatırım A.Ş. bünyesinde İstanbul’da 15, olmak üzere toplam 95 Uzman Yardımcısı ile İstanbul’da görev alacak; 20 Yazılım Mühendisi, 10 İş Analisti ve 10 Altyapı Sistem Mühendisi olmak üzere toplam 40 Uzman Yardımcısı alımı yapılacak” ifadelerine yer verildi.

BAŞVURU DETAYLARI

Ziraat Bankası tarafından yayımlanan ilana başvurular 20 Haziran 2018 tarihinde başladı. Söz konusu alım ilanına başvuru yapacak olan adaylar başvurularını 6 Temmuz 2018 tarihine kadar yapabileceklerdir. Başvuru yapmak isteyen adayların 100 TL başvuru ücreti yatırmaları gerekmektedir.

Sınav ücretini yatıran adaylar, başvurularını 21 Haziran 2018 – 09 Temmuz 2018 Pazartesi günü saat 24.00’e kadar Anadolu Üniversitesi’nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet adresine üye olmak suretiyle yapacakları belirtildi.

GENEL ŞARTLAR

Tüm bunların yanı sıra Ziraat Bankası tarafından söz konusu alım ilanına başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar arandığı da belirtildi. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvurularının kabul edilmeyeceği de vurgulandı. Bu bağlamda adayların şu şartlara haiz olmaları gerekmektedir:

“Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, İşletme Mühendisliği ile Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Bilimleri, İstatistik, Matematik bölümlerinden veya denkliği yetkili makamlarca tanınmış yurtdışı üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak. Ya da işe başlama sırasında mezun olduğuna dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıfta okuyor olmak”

Exit mobile version