EGM 2017-12 Kadrolu Personel Alımına İlişkin Bir Duyuru Yayımladı

Hatırlanacağı üzere Emniyet Genel Müdürlüğü geçtiğimiz dönemlerde yayımladığı bir ilan kadrolu hizmetli alımı yapacağını duyurmuş ve söz konusu bu alımlar için başvurular almıştı. Başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından mülakata giren adaylar arasından kazananlar ilan edilmişti. 

EGM’DEN KADROLU HİZMETLİ ALIMINA İLİŞKİN DUYURU

Kurum söz konusu alımlar için yeni bir duyuru yayımlayarak alım yapılacak kadrolara 3 yedek adayın planlamasının yapıldığını duyurdu. 

EGM tarafından yayımlanan basın açıklamasında ayrıca yedek aday planlaması kapsamında ataması yapılan adayların bundan sonraki süreçler için yapacakları işlemlere dair bilgiler verildi. Emniyetr Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruyu metnimi sizlere aktarıyoruz. 

EGM Tarafından Yayımlanan Basın Açıklaması

Emniyet Teşkilatında Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışında Görevli Kadrolu ve Sözleşmeli Personel Yönetmeliğinin 13. maddesi gereğince 2017-12. Dönem Kadrolu Hizmetli alımında 3. yedek adaya kadar planlama yapılmıştır. Planlaması yapılan adayın 21/06/2018 – 06/07/2018 tarihleri arasında EGM Personel Dairesi Başkanlığı-Sivil Personel Atama Şube Müdürlüğü – İnönü Bulvarı No:2 Bakanlıklar Çankaya / ANKARA adresine aşağıda istenilen belgelerle birlikte başvurması gerekmektedir.

İstenilen belgeler: 1. Dilekçe, 2. 2 adet vesikalık fotoğraf, 3. Diploma örneği, 4. Lisede yabancı dil hazırlık okuyanlar için okuduğuna dair imzalı ve mühürlü belge. 5. Nüfus cüzdanı ve fotokopisi 6. Askerlik durum belgesi aslı 7. Evlik cüzdanının 1. , 2. ve 3. sayfalarının fotokopisi 8. Eşi kamu kurumunda çalışanların eş görev belgesi aslı 9. Kamu kurumunda çalışanlar veya daha önce memuriyeti bulunanlar için hizmet ve görev belgesi aslı 10. Sağlık Kurulu raporu formu, 11. Güvenlik Soruşturması formu, 

Kanuni bir mazereti olmaksızın süresinde başvurmayanlar veya istenilen belgeleri süresinde ibraz etmeyen adayların atanma hakları iptal olacaktır.

Exit mobile version