Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadro Bekleyen Öğretmen Yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kral FM’de yayınlanan ‘Mehmet’in Gezegeni Seçim Özel programına katıldı. Burada seçim gündemine dair açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisine yöneltilen sorulara da yanıt verdi. 

KADRO BEKLEYEN ÖĞRETMEN YOK AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı program kapsamında ayrıca öğretmen ataması konusuna dair açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu konuda kendisine sorulan kadro bekleyen öğretmenlerin ilişkin durumuna dair soruya yanıt verdi. 

Öğretmen atamalarına ilişkin soruya kadro bekleyen öğretmen olmadığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuya dair açıklamalarını eleştirdi ve ihtiyaca göre alım yapıldığı vurgusunda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öğretmen atamalarına dair açıklamaları şu şekilde;

”Cumhurbaşkanı Erdoğan; Kadro bekleyen yok. Şuanda bizim bu yıl 20 bin öğretmen atamamız var. Bu 20 bin öğretmen atamasını yapacağız. Kadro bekleyen falan bunların hepsi aldatmaca. Şimdi Kılıçdaroğlu diyor ki; ben yüzbinlerce öğretmeni alacağım. Ya nereye alıyorsun bunlar dürüst değil, samimi değil, yalan söylüyorlar. Bakın biz geldiğimizden beri 580 bin öğretmen aldık. Bizden önce böyle bir şey yok. Bakın biz ihtiyaca göre alıyoruz. Yeri geldi 40 bin öğretmen aldık, yeri geldi 30 bin aldık. Bu yılda 10 bin almıştık 20 bin daha alacağız.”

NOT: Cumhubaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözünü ettiği 10 bin öğretmen ataması yapılmadı.

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version