Banka Personeli Alım İlanları

Ziraat Bankası 235 Banka Personeli Alımı İçin İlan Yayımladı

Ziraat Bankası kurumsal internet sitesi üzerinden yayımladığı bir ilan ile banka personeli alımı yapacağını duyurdu. 

Banka tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan açık pozisyonlar, kadrolara göre belirlenen başvuru koşulları ve ilana başvuru sürecine dair detayları siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

KADRO DETAYLARI

Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan banka personeli alım ilanında 3 farklı pozisyonda personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yayımlanan ilana göre alımlar Ziraat Teknoloji Uzman Yardımcısı, Ziraat Finans Grubu Uzman Yardımcısı ve Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı pozisyonlarına yapılacak. 

İlan metninde alım yapılacak personel sayılarına ilişkin paylaşılan bilgilerde alımların; İstanbul ilindeki Genel Müdürlük Birimleri ile Kurumsal ve Girişimci Şubelerinde görevlendirilmek üzere; 100 Uzman Yardımcısı, Ziraat Finans Grubu içerisinde yer alan Şirketlerimizden; Ziraat Katılım Bankası A.Ş. bünyesinde çeşitli illerde 80 ve Ziraat Portföy Yönetimi A.Ş. ve Ziraat Yatırım A.Ş. bünyesinde İstanbul’da 15, olmak üzere toplam 95 Uzman Yardımcısı ile İstanbul’da görev alacak; 20 Yazılım Mühendisi, 10 İş Analisti ve 10 Altyapı Sistem Mühendisi olmak üzere toplam 40 Uzman Yardımcısı alımı yapılacağı duyuruldu. 

Sınav usulü ile yapılacağı ilan edine banka personeli alım ilanlarına dair detaylar şu şekilde,

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

Ziraat Bankası tarafından 3 farklı pozisyon için yayımlanan ilanlarda yer alan başvuru koşullarını sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

Genel Koşullar;

İlanda yer alan pozisyonlara başvuru yapacak tüm adaylardan talep edilen başvuru koşulları arasında; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 01.01.1988 ve sonrası doğumlu olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Devamlı görev yapmasına engel olabilecek beden veya akıl hastalığı bulunmadığını resmi sağlık kurulu raporu ile belgelemek, 

Özel Koşullar

Eğitim Şartı; Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı ile Ziraat Finans Grubu Uzman Yardımcısı kadrolarına başvuru yapacak adayların; Üniversitelerin ve yüksek okulların 4 yıllık eğitim veren bütün bölümleri ile denkliği yetkili makamlarca onaylanmış yabancı ülkelerdeki üniversitelerden mezun olmak veya işe başlama tarihinde mezun olabilecek durumda olmak, şartını sağlamaları gerekiyor. 

Ziraat Teknoloji Uzman Yardımcısı kadrosuna başvuru yapacak adayların; ”Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, İşletme Mühendisliği ile Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Bilimleri, İstatistik, Matematik bölümlerinden veya denkliği yetkili makamlarca tanınmış yurtdışı üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak ya da işe başlama sırasında mezun olduğuna dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıfta okuyor olmak.” şartını sağlaması isteniyor. 

BAŞVURU SÜRECİ

Ziraat Bankası tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını 20 Haziran ile 6 Temmuz tarihleri arasında başvurularını yapacaklardır. İlana başvuru yapmak isteyen adayların 100 TL başvuru ücreti yatıracağı bildirildi. Sınav ücretini yatıran adaylar, başvurularını 21 Haziran 2018 – 09 Temmuz 2018 Pazartesi günü saat 24.00’e kadar Anadolu Üniversitesi’nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet adresine üye olmak suretiyle yapacaklardır.

Bir Yorum

  1. Mülakat varsa kimse başvurmasın torpil var yazık…