EGM Polis Özel Harekat (PÖH) Alımı Hakkında Bakan Soylu'dan Açıklama

Bilindiği gibi binlerce aday daha önce yapılan en az lise mezunu 10 bin Polis Özel Harekat alımlarından bu yana Emniyet Genel Müdürlüğünün bir Polis Özel Harekat alımı yapmasını bekliyor.

Binlerce PÖH olmak isteyen aday Polis Akademisi Başkanlığından bir duyuru yayımlanmasını veya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan bir açıklama bekliyor.

PÖH ALIMI AÇIKLAMASI

Konu ile ilgili olarak açıklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan geldi. Türkiye gazetesinin aktardıklarına göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Polis Özel Harekat alımları hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

Bu bağlamda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarında gençlerin Özel Harekat Polisi olmak için büyük ilgi gösterdiklerini belirtti. Ayrıca Bakan Soylu daha önce yapılan 10 bin kişilik alım hakkında değerlendirmelerde bulunarak 10 bin kişi için 280 bin kişinin başvuru yaptığını yaş 28 iken bunu 30 yaptıklarını ayrıca yaş olarak 1 Ocak’ı esas alacaklarını vurguladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarında alımların hangi tarihte yapılacağı hakkında henüz net bir bilgi vermedi. Ancak İçişleri Bakanı SÜleyman Soylu’nun PÖH alımları gündemine alması adayların yüzünü güldürecek gelişmeler arasında yer aldı. 

BAKAN SOYLU’NUN AÇIKLAMASI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konu ile ilgili olarak açıklamalarında “10 bin kişi için 280 bin kişi başvurdu. Yaş 28 idi. Biz 30 yaptık. Yaş olarak 1 Ocak’ı esas alacağız” ifadelerine yer verdi.

Peki sizin Polis Özel Harekat alımları hakkında talepleriniz neler? Genel şartların nasıl olmasını istiyorsunuz? Görüş ve taleplerinizi belirtmek için TIKLAYIN.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Exit mobile version