Yetiştirilmek Üzere Gişe İşlemleri Memuru Alımı Yapacağını İlan Eden Bankalar

Bankalar yayımladıkları ilanlar ile kadrolarında personel açığı bulunan şubelerine personel alımı yapmaya devam ediyorlar. Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza bankalar tarafından yayımlanan bu personel alım ilanları arasında yer alan Gişe İşlemleri Personeli alım ilanlarını derledik. Söz konusu ilanlara başvuru süreci ilanlara başvuru koşulları ve diğer detaylar şu şekilde, 

ALIM YAPACAĞINI AÇIKLAYAN BANKALAR

Kariyer siteleri üzerinden yayımladıkları ilanlar ile ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere Gişe İşlemleri Personeli alımı yapacağını duyuran 6 farklı banka bulunuyor. 

Bu bankalar arasında, Kuveyt Türk Katılım Bankası, İNG Bank, Yapı Kredi Bankası, Creditwest Bank ve Akbank bulunuyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Kariyerini bankacılık sektöründe geliştirmek ve yukarıda yer alan bankalarda çalışmak isteyen adaylar, aşağıda yer alan başvuru koşullarına haiz olmaları gerekiyor. Bu başvuru koşulları ilanı yayımlayan bankalara göre farklılık gösteriyor. 

Genel olarak adaylardan talep edilen başvuru koşulları şu şekilde, 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, İlan metninde Gişe Memuru pozisyonu için belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetine önem vermek.

BAŞVURULAR ELEKTRONİK OLARAK YAPILACAK

 Kuveyt Türk Katılım Bankası, İNG Bank, Yapı Kredi Bankası, Creditwest Bank ve Akbank tarafından yayımlanan Banka Personeli alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı kariyer sitesine kendilerine ait bilgileri girip, üye olduktan sonra elektronik olarak yapacaklardır. 

 İlanlara ulaşmak ve başvuruda bulunmak için aşağıda yer alan bağlantıyı öncelikle kopyalayın daha sonra internet tarayıcınıza yapıştırın ve enter tuşuna basın. 

Başvurular için; https://goo.gl/TT5nP9

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version