Banka Personeli Alım İlanları

Akbank Haziran Ayı Çağrı Merkezi Yetkilisi ve Gişe Yetkilisi Alım İlanı Yayımlandı (En Az Lise Mezunu)

Akbank tarafından yayımlanan ilanlara göre bankanın farklı illerde yer alan şubelerinde görevlendirmek üzere Gişe Yetkilisi ve Çağrı Merkezi Yetkilisi alımı yapılacağına yer verildi. Peki başvuru şartları neler?

Hangi şubelere alım yapılıyor? İşte merak edilenler.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Akbank İnsan Kaynakları tarafından yayımlanan ilan doğrultusunda adayların başvuru yapabilecekleri ilanlara yer verildi ve bankanın kadrosunun eksik bulunduğu şubelerin ihtiyacının giderilmesi için ilanların yayımlandığı ifade edildi.

Adaylardan talep edilen genel başvuru şartları arasında ise;

“En az lise mezunu olmak, Bankacılık konusunda deneyimsiz adaylar için 1983 ve sonrası doğumlu olmak, Bankacılık temel yetkinliklerine sahip olmak, Bankamızca daha önce düzenlenmiş işe alım mülakatlarında başarısız kabul edilmemiş olmak, kadrolara göre üniversitelerin (Lisans veya Önlisans) ilgili bölümlerinden mezun olmak, kadrolara göre; İngilizce çağrıları karşılayabilecek düzeyde akıcı İngilizce konuşabilen, ilanların yayımlandığı ilde ikamet ediyor olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya en az 2 yıl tecil ettirmiş,Dinamik, iletişimi kuvvetli, Bankamızca son 6 ay içinde yapılmış başka bir işe alım sınavına katılmamış,Bankamızca daha önce düzenlenmiş işe alım sınavlarının sözlü aşamasında başarısız kabul edilmemiş olmak” şartlarına yer verildi.

PEKİ BAŞVURULAR NEREYE YAPILACAK?

Akbank İnsan Kaynakları tarafından yayımlanan ilanlara başvurular devam ediyor. Ayrıca başvuruların ne zaman yayımlanacağına yönelik olarak açıklanan tarih 12 Aralık 2018 olarak açıklanmış durumda.

Adaylar ise başvurularını Akbank’a ait internet adresi üzerinden İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü kısmından İşe Alım Bölümü üzerinden ilanları inceleyerek başvuru yapabilirler.

Diğer yandan adayların başvuru şartlarına haiz olmaları gerektiği belirtildi. Bu doğrultuda şartlara haiz olmayan adayların başvurularının geçersiz kabul edileceğine yer verildi.

Akbank Gişe Yetkilisi ve Çağrı Merkezi Yetkilisi ve diğer alım yapılan kadroları incelemek için; (https://goo.gl/EYQqz3) İlgili Web adresini tarayıcınızın arama satırına kopyalayarak ilanın detaylarını inceleyebilirsiniz.

Kamupersoneli.net I ANKARA