Öğretmen Adayları Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 40 Bin Ek Atama Talep Ediyorlar

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından son dönemlerde yapılan öğretmen atamalarının sayısı adaylar tarafından eleştirilere neden olmuştu. 

Öğretmen adayları bu konularda yapmış oldukları açıklamalarda öğretmen açığına vurgu yaparak yapılan alımların yetersizliğine dikkat çekiyorlar. Öğretmen adayları paylaşımlarında ayrıca daha önceki yıllarda yapılan alımlar ile son dönemlerde yapılan alımlar arasında fark olduğunu ve daha fazla alım yapılması gerektiğini vurguluyorlar. 

EK ÖĞRETMEN ATAMASI TALEBİ SOSYAL MEDYADA

Öğretmen adayları, öğretmen atamaları kapsamında sosyal medya üzerinden bir kampanya başlattılar. Başlatılan sosyal medya kampanyasında adaylar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan seçim öncesi ek 40 atama müjdesi vermesini istiyorlar. 

Twitter üzerinden yapılan bu kampanya kapsamında kısa sürede yüzlerce paylaşım yapıldı. Çok sayıda öğretmen adayı ve öğretmenlere destek amacıyla bu kampanyaya katılanlar konunun sosyal medya gündemde yer almasını sağladılar. #CbdenEk40BinOgrtmn etiketiyle yapılan paylaşımların bazılarını siz okuyucularımıza aktarıyoruz. 

Adaylar Tarafından Yapılan Bazı Paylaşımlar; 

Sn Cumhurbaşkanım @RT_Erdogan 2017 Kpss süreci geçmeden ek 40 bin ATAMA çağrımıza kulak vermenizi, sesimize ses olmanızı, ailelerimizle birlikte yıkılan umudumuza bir MÜJDE ile gönüllerimizi fethetmenizi bekliyoruz.

Atama bekleyen öğretmenler olarak Sn Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan’dan 2017 KPSS puanıyla 40 bin ek atama müjdesi bekliyoruz.

Yüz binlerce genç 1 yıldır 20 binle oylanıyor Her defasında ezberlediği 3-5 cümleyi tekrar edip mağduriyeti görmeyen bakan var 120 bin eksik varken 20 bin yetersiz 2017 KPSS ile ek 40 bin atama istiyoruz Cb ye sorar mısınız?

#CbdenEk40BinOgrtmn Çok yorulduk, çok yıprandık, bakanımız bizi duymuyor her şeyi normalmiş gibi gösteriyor. Bu sene son 8 yilin en az ataması olacak. Ailelerimiz ve biz perişanız sizden müjde bekliyoruz sn @RT_Erdogan

Seçim öncesi 2017 KPSS puanlarıyla 40 bin EK öğretmen atama müjdesi için yeterince bekletildik. Duyun, Duyurun… Medyanın her gün atama varmış gibi haberlerini de görün.

Haber sitelerinde defalarca önümüze sunulan 20 bin atama 1 yıldır yapılmıyor ve bu müjdeymiş gibi gösteriliyor bilmeyen de gerçekten atanmayan öğretmen kalmayacak sanıyor lütfen istediğimiz 40 bin atama talebimizi yerine getirin sayın @RT_Erdogan

100 binden fazla açık varken bir o kadar da ücretli öğretmen çalışıyorken emek verip yüksek puan almış öğretmenlere 40 bin ek atama verilmeli.

Sn. Cumhurbaşkanım “Öğretmen sayılarını artırarak öğretmen açığını azaltacağız” demiştiniz. Öğretmenler sizden seçim öncesi 2017 KPSS ile en az 40 bin ek atama müjdesi bekliyor.

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version