Atanamayan İİBF'liler Gazeteye İlan Vermeye Hazırlanıyor

Bilindiği gibi Maliye Bakanlığı tarafından 1 yıldır İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunlarının ataması yapılmıyor. Bu atamaların yapılması için çeşitli açıklamalar yapıldı kamupersoneli.net ailesi olarak İİBF mezunu atamasının olması için haberlerimizi gündeme getirdik. Ancak atama müjdesi bir türlü gelmedi.

ATANAMAYN İİBF MEZUNLARI GAZETEYE İLAN VERMEYE HAZIRLANIYOR

Bunun yanı sıra İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunları sosyal medya paylaşımlarında da atama müjdesi beklediklerini ifade ettiler. Ayrıca atama müjdesi bekleyen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunları yaptıkları paylaşımlarda artık gazeteye ilan vereceklerini ve bunun için de hazırlandıklarını ifade ettiler.

Atanamayan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunları 2018 KPSS’den önce atamalarının yapılmasını talep ediyorlar. Maliye Bakanlığı ve Gelir İdaresi Başkanlığı’nın neden bu kadar zamandır ilana çıkmadıkları merak konusu. 

KPSS-A sınavı yapılması üzerinden tam 1 yıl geçti ve bugüne kadar ki süreçte adayların çok büyük bir kısmı geçmiş yıllara nazaran neredeyse kurum sınavı göremedi. Bundan dolayı adayların atamaların bir an önce yapılmasını talep ediyorlar. 

Ayrıca İİBF mezunları tarafından sitemize de bir yazı gönderildi.

Exit mobile version