Bu Bankalara Yetiştirilmek Üzere Gişe İşlemleri Personeli Alımı Yapılıyor

Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza banka personeli alım ilanlarını belirli aralıklarla aktarıyoruz. 

Bu haberimizde siz okuyucularımıza farklı şehirlerde ve ilçelerde faaliyet gösteren bankalar tarafından yayımlanan Gişe İşlemleri Personeli alım ilanlarını derledik. Söz konusu bu alım ilanlarına dair tüm bilinmesi gerekenleri siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER

Bankalar kendilerine ait internet siteleri veya kariyer siteleri üzerinden yayımladıkları ilanlar ile Gişe İşlemleri Persoenli alımı yapıyrolar. Yayımlanan ilanlara göre bu alımlar çok sayıda şehirde gerçekleştiriliyor. Alım ianı yayımlanan şehirleri sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)

İLANI YAYIMLAYAN BANKALAR

Kariyer siteleri üzerinden yayımladıkları ilanlar ile Gişe İşlemleri Personeli alım ilanı yayımlayan 6 farklı banka yer alıyor. Bu bankalar arasında, Akbank, Yapı Kredi Bankası, Creditwest Bank, ING Bank, Türkiye EKonomi Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası bulunuyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

6 farklı banka tarafından yayımlanan ilanlara başvuruda bulunacak adaylar, ilanı yayımlayan banka tarafından belirlenen başvuru koşularını sağlaması gerekiyor. Bu koşullar arasında, 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, İlan metninde Gişe Memuru pozisyonu için belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetine önem vermek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Gişe İşlemleri Personeli alım ilanı yayımlayan bankalar ilanlarını kariyer siteleri üzerinden yayımladıkları ilanlar ile adaylara duyuruyorlar. Bu alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı kariyer sitesine üye olduktan sonra elektronik olarak yapabilirler. İlanlara ulaşmak için vermiş olduğumuz bağlantıyı öncelikle kopyalayın daha sonra internet tarayıcınıza yapıştırın ve enter tuşuna basın.

İlanlara ulaşmak için; https://goo.gl/ykCTMw

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version