Yetiştirilmek Üzere Gişe İşlemleri Memuru Alım İlanı Yayımlayan Bankalar

Bankalar kendilerine ait internet siteleri veya kariyer siteleri üzerinden yayımladıkları ilanlar ile personel alımı yapmayan devam ediyorlar. 

Farklı eğitim seviyelerinden mezun adayların yer aldığı çok sayıda pozisyon için alım ilanı yayımlayan banka ilanları siz okuyucularımıza belirli aralıklarla aktarıyoruz. 

Bu haberimizde de siz okuyucularımıza çeşitli bankalar tarafından yayımlanan Gişe İşlemleri Memuru pozisyonuna yapılacak ilanları derledik. 

İLAN YAYIMLAYAN BANKALAR

Türkiye geneli faaliyet gösteren 6 farklı banka Gişe İşlemleri Memuru alımı için ilan yayımladılar. Yayımlanan bu ilanların bir kısmı yetiştirilmek üzere olurken bazı bankalar ise Gişe İşlemleri Memuru alım ilanlarının dönemsel olduğunu duyurdular. 

Bu kapsamda Gişe İşlemleri Memuru alım ilanı yayımlayan bankalar arasında, ING Bank, Akbank, Yarı Kredi Bankası, Creditwest Bank, Türk Ekonomi Bankası ve Kuveyt Türk Katılım Bankası yer alıyor. 

HANGİ ŞEHİRLERDE ALIM YAPILACAK?

Yukarıda yer alan bankalar tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar için en önemli konular arasında hangi şehirlerde alım yapılacağı konusu yer alıyor. 

Söz konusu alım ilanlarında çok sayıda şehirde alım için ilan bulunuyor. Bu şehirler genel olarak; Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)

BAŞVURU KOŞULLARI

Gişe İşlemleri Memuru alım ilanlarına başvuruda bulunacak adayların, ilanı yayımlayan banka tarafından yayımlanan başvuru koşullarına haiz olmaları gerekiyor. Bu koşullar her bankaya göre farklılık göstermekte olup bu koşulları sizlere aktarıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, İlan metninde Gişe Memuru pozisyonu için belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetine önem vermek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu Gişe İşlemleri Memuru alım ilanları kariyer siteleri üzerinden yayımlanıyor. İlanlara başvurular bu siteler üzerinden yapılıyor.

İlanlara başvuruda bulunacak adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı kariyer sitesine üye olduktan sonra elektronik olarak yapabilirler. İlanlara ulaşmak için vermiş olduğumuz bağlantıyı öncelikle kopyalayın daha sonra internet tarayıcınıza yapıştırın ve enter tuşuna basın. 

İlanlara başvuru yapmak için; https://goo.gl/F1TqWp

Kamuepersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version