Bankalara Çok Sayıda Banka Memuru Alımı Yapılıyor! (Tecrübeli ve Tecrübesiz)

Türkiye genelinde hizmetlerine devam eden bankalar tarafından yayımlanan ilanlarla beraber çok sayıda banka memuru alımı yapılacağı ifade edildi.

Bankaların eksik bulunan kadrolarının ihtiyacının giderilmesi için yayımlanan ilanlarda adayların bankalara göre tecrübeli ve tecrübesi olması gerektiğine yer verildi.

Kamupersoneli.net olarak yayımlanan banka memuru alım ilanlarını sizler için derledik. Peki başvuru şartları neler? İşte detaylar.

ALIM YAPILACAK BANKALAR

Söz konusu yayımlanan ilanlarla beraber adaylardan talep edilen genel başvuru şartlarına haiz olunması gerektiği ifade edilirken; ilan yayımlayarak banka memuru alımı yapacağını duyuran bankalar ise;

“Akbank, Yarı Kredi Bankası, Creditwest Bank, Türk Ekonomi Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası ve ING Bank” olarak duyuruldu.

ADAYLARDAN TALEP EDİLEN GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye genelinde hizmetlerine devam eden bankalar yayımladıkları ilanlarla beraber adaylardan talep ettikleri genel başvuru şartları arasında ise;

“Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, İlan metninde Gişe Memuru pozisyonu için belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuiyetine önem vermek” şartlarını istiyor.

BAŞVURULAR NEREDEN?

Bankalar tarafından yayımlanan ilanlara başvuru yapmak ve kadro detaylarını incelemek için: https://goo.gl/tJxpWT (Web adresini tarayıcınızın arama satırına kopyalayarak ilanın detaylarına erişim sağlayabilirsiniz)

Kamupersoneli.net I ANKARA

Exit mobile version