Öğretmen

MEB 9 Haziran 2018 Cumartesi Günü ve 10 Haziran 2018 Pazar Gününe Mesleki Çalışma Koydu!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan Öğretmenlerin 2018 Haziran Dönemi Mesleki (seminer) Çalışma Programı belli oldu. Okul müdürlüklerine gönderildiği öğrenilen program detaylarını Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza aktarıyoruz. 

MEB MESLEKİ ÇALIŞMALARI HAFTA SONU YAPACAK

Milli Eğitim Bakanlığı’nca hazırlanan program detaylarına göre, Haziran 2018 döneminde mesleki (seminer) çalışmalar; Okul Öncesi Eğitim ve ilköğretim Kurumları Yönetmeliğinin 38. ve Ortaöğretim Kurumları yönetmeliğinin 87. maddesi gereğince 09 Haziran ile 22 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

MEB tarafından ilan edilen programın ilk haftalık bölümünü yani 9 Haziran ile 13 Haziran arasındaki çalışmalara görev yaptıkları okullarda katılacak öğretmenler, 18-22 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek programlara ise istedikleri il veya ilçelerdeki okullarda katılabilecekler. Farklı il ve ya  ilçelerde mesleki çalışmalara katılacak öğretmenlerin, çalışmalara katılacakları okulu kadrolarının bulunduğu okula dilekçe ile bildirmek ve mesleki çalışma döneminin sonunda bu çalışmalara katıldığını belgelendirmeleri gerekiyor. 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan programda dikkat çeken bir diğer notka ise mesleki çalışmaların ilk haftasında 9 Haziran Cumartesi ile 10 Haziran Pazar günlerinde seminer çalışması konulması oldu. 

Kamupersoneli.net – ANKARA