Banka Personeli Alım İlanları

Şekerbank Banka Personeli Alımı Yapıyor (Mayıs Ayı Alım İlanı)

Şekerbank tarafından kariyer siteleri üzerinden personel alım ilanı yayımladı ve bankanın Türkiye genelinde bulunan banka şubelerine personel alımı yapılacağı ifade edildi.

Yayımlanan ilanda adaylardan talep edilen genel başvuru şartlarına haiz olunması gerektiği ifade edilirken başvuru şartlarına haiz olmayan adayların başvuruların kabul edilmeyeceği belirtiliyor.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan personel alım ilanında alım yapılacağı açıklanan pozisyonlar şu şekilde, 

İşletme Bankacılığı müşteri temsilisi, tarım bankacılığı müşteri temsilcisi, bireysel bankacılık müşteri temsilcisi, ticari bankacılık müşteri temsilcisi, müfettiş yardımcısı, sistem operatör yardımcısı, operasyon destek görevlisi, ticari bankacılık müşteri temsilcisi, işletme bankacılığı müşteri temsilcisi, Kobi Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Eğitim Uzmanı olarak açıklandı

ADAYLARDAN TALEP EDİLEN GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Söz konusu banka personeli alım ilanlarına başvuru yapacak adayların, Şekerbank tarafından belirlenen başvuru koşullarına haiz olmaları gerekmekte.

Başvuru şartları ise;

“Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, İlan metninde yer alan pozisyonlara ve unvanlara göre belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuiyetine önem vermek” olarak açıklandı.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Şekerbank personel alım ilanlarını kariyer siteleri üzerinden duyurmakta ve adaylar yayımlanan ilana başvurularını ilanın yayımladığı kariyer sitesine üye olduktan sonra elektronik ortamda yapabilecekler.

Başvuru İçin: https://goo.gl/K9d5ga (Web adresini tarayıcınızın arama satırına kopyalayarak detaylara erişim sağlayabilirsiniz.)

Kamupersoneli.net I ANKARA