Banka Personeli Alım İlanları

İş Bankası Takip Memuru Alım İlanına Kimler Başvuru Yapabilir?

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı bir ilan ile banka personeli alımı yapacağını duyurmuştu. 

Söz konusu banka personeli alım ilanının, İş Bankasının iki farklı şehirde bulunan şubelerinin personel ihtiyacının giderilmesi amacıyla yapılacağı açıklanmıştı. Yayımlanan ilana başvuruda bulunacak adayların dikkat etmesi gereken hususları haberimizde aktarıyoruz. 

İŞ BANKASI PERSONEL ALIM İLANI

İş Bankası tarafından yayımlanan personel alım ilanında alımların İstanbul ve Gaziantep’te bulunan banka şubelerine yapılacağı ilan edilmişti. 

Söz konusu banka personeli alım ilanında yer alan kadro detaylarına göre, banka önlisans mezunu adaylar arasından Takip Memuru alımı yapacak. İlan metninde yer alan başvuru detaylarını sizlere aşağıda paylaşıyoruz. 

TAKİP MEMURU ALIM İLANINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İş Bankası’nın kendisine ait internet sitesi üzerinden yayımladığı Takip Memuru alım ilanına başvuru yapacak adayların, ilan metninde yer alan koşulları sağlamaları gerekiyor. BU koşullar arasında adaylardan talep edilen eğitim şartı, yaş şartı ve çalışma sistemi ile alakalı koşullar bulunuyor. İşte detaylar,

İş Bankası yayımladığı personel alım ilanında adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmasını, Adalet Meslek Yüksekokulu mezunu olmasını, Yazılı sınav tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmasını (29 Mayıs 1988 veya daha sonra doğmuş olmak), İstanbul ve Gaziantep şehirlerinde ikamet etmesini, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak veya muaf tutulmak, Hukuk Bürolarında veya şirketlerin hukuk departmanlarında daha önce fiilen takip memurluğu yapmış olmasını, İş Bankası tarafından daha önce yapılan sınavlardan birinin mülakat sınavlarından başarısız olmamasını, Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmasını, kamu haklarından mahkum olmamasını, seyahat engeli bulunmamasını ve affa uğramış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmasını talep ediyor.

SON BAŞVURU TARİHİ 21 MAYIS

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü ilana başvuru yapacak adayların başvurularını 21 Mayıs tarihine kadar yapabileceklerini açıkladı. İlana başvuruların cv.isbank.com.tr internet adresinde yer alan İş Bankası Aday Kariyer Portalı üzerinden elektronik olarak yapılacağı bildirildi.