PMYO Kapsamında Kadın Erkek 2 Bin 500 Polis Alımı Yapılacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Polis Akademisi İlk Derece Amirlik 3.Dönem Mezuniyet Törenine katıldı. Bakan Soylu bu törende çok önemli açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı Polis Akademisi İlk Derece Amirlik 3.Dönem Mezuniyet Töreninde polis alımları hakkında değerlendirmelerde bulundu ve polis alımı bekleyen adayların yüzünü güldürecek açıklamalarda bulundu.

PMYO KAPSAMINDA 2 BİN 500 POLİS ALINACAK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu POMEM ve PAEM polis alımları hakkında açıklamalarında PMYO’lara yeni polis alımının yapılacağını ifade etti. Konu ile ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalarında alım yapılacak sayıyı da ifade etti. 

Buna göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konu ile ilgili açıklamalarında bu sene PMYO’lara kadın ve erkek toplamda 2 bin 500 polis alımı yapılacağını ifade etti. Ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Polis Meslek Yüksekokullarına alınacak olan bu öğrencilerin 2020 ‘de polis memuru olarak mezun olacağını söyleyerek polis alımlarının devam edeceğini ifade etti.

10 BİN POLİS ALIMI DA YAPILACAK

Exit mobile version