ÖSYM'den Son Dakika 2016 EKPSS Tercih İşlemleri Duyurusu

 ÖSYM’den Açıklama Yapıldı ! EKPSS Tercihleri Uzatıldı !

Tercih Sonuçları Ertelendi  ÖSYM resmi internet sayfasından yapılan açıklama ile Engelli Kamu Personeli yerleştirme tercihleri için son tarih ertelendi. Bilindiği gibi cuma günü ilgili tercih işlemleri sona ermiş ve bazı adaylar sonuçları beklemeye koyulmuştu, tercih işlemlerinin uzatılması ile birlikte sonuç açıklama tarihi de ertlenmiş oldu.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) başkanlığı resmi internet sayfasından yapılan duyuruda EKPSS tercih işlemlerinin 29 temmuz 2016 tarihine kadar uzatıldığı bildirildi. ÖSYM’den yapılan duyuru şu şekilde ;

2016/1 EKPSS/KURA ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme için Tercih İşlemleri 13 Temmuz 2016 tarihinde başlayan ve 22 Temmuz 2016 tarihinde sona eren 2016/1 EKPSS/KURA ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme için tercih işlemleri, 29 Temmuz 2016 tarihine uzatılmış olup tercih gönderme işlemleri saat 23.59’da sona erecektir.

Adaylara önemle duyurulur.

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) ile ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer adaylarla paylaşabilirsiniz. Son dakika gelişmelerinden anında haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara
Exit mobile version