Garanti Bankası Personel Alımı Yapıyor ! Genel Şartlar ve Başvuru Detaylar

Garanti Bankası çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilan hakkında genel şartları ve başvuru detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Bu bağlamda alım yapılacak kadroların bazılarını, genel şartları ve başvuruların nasıl yapılacağını aşağıda aktarıyoruz. 

GENEL ŞARTLAR

Garanti Bankası personel alım ilanına belirtilen genel şartlara haiz olan adaylar başvuru yağabilecektir. Bu şartları taşımayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Buna göre Garanti Bankası tarafından “30 yaşından gün almamış olmak, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış, MS Office ve Bilgisayar kullanma kabiliyeti yüksek olmak, en az lise mezunu, kadrolara göre en az bir(1) yıl tecrübeli ve analiz yeteneği kabiliyetli olmak” şartları aranmaktadır.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Ayrıca ilanda alım yapılacak kadrolarda belirtilmiştir. Bu bağlamda Garanti Bankası personel alımını “Telefon Bankacılığı müşteri temsilcisi, Dış ticaret ve krediler uzmanı, Değerleme kontrol uzmanı, Güvenlik Görevlisi, Yapısal Risk Uzmanı, Uzman yardımcı ekonomist, Risk yönetimi kontrol yönetmeni, Bilgi Teknolojileri iç kontrol yönetmen yetkilisi, Hazine iç kontrol yetkilisi, Eğitim teknolojileri ve bilgi yönetimi yönetmeni, Destek kredisi ürün yönetimi, Tercüman, Risk data ve global projeler yetkilisi, İştirakler riski uzmanı, AML uyum yönetmeni, Kobi Bankacılığı portföy yönetim uzmanı, Bireysel Bankacılık Müşteri İlişkileri uzmanı, Mobilya grup asistanı, Ticaret Bankacılık müşteri temsilcisi, Kredi Riski Raporlama yetkilisi, Validasyon Yetkilisi” kadroları için gerçekleştirecektir. Bu kadrolar için ayrı yarı özel şartlar belirtilmiş ve ayrı ayrı eğiti seviyesi istenmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını “https://goo.gl/ExXYzy” web adresini tarayıcılarının adres satırına kopyalayarak gerçekleştireceklerdir. Bu web adresi ile adaylar alım yapılacak kadroların detaylarını ve özel şartları da görebileceklerdir.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Exit mobile version