Türk Ekonomi Bankası Personel Alımı Yapıyor ! İşte Başvuru Detayları (En Az Lise Mezunu)

Türk Ekonomi Bankası çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Türk Ekonomi Bankası çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurdu. Türkiye geneli farklı illerde yapılacak olan personel alımına kadrolara göre en az lise mezunu adaylar da başvuru yapabilir.

KADRO DAĞILIMI

İlanda hangi kadrolarda alım yapılacağı ifade edildi. Bu bağlamda Türk Ekonomi Bankası “Şube Asistanı, Müşteri İlişkileri Yöneticisi, İşletme Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Aktif Satış Temsilcisi, Engelli Personel Genel Başvuru, Kurumsal Krediler İzleme Yöneticisi, Kredili Ürünler Tahsilat Yetkilisi, Bireysel Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Hazine Yöneticisi, Tercüman, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Kredi Tahsis Yöneticisi, Stajyer, Güvenlik Yöneticisi, Bilgi Teknolojileri İş Analisti, İstihbarat Yöneticisi” kadroları için personel alımı yapacaktır.

BAŞVURU DETAYLARI

İlana başvuru yapacak olan adaylar aşağıdaki bağlantı adresini tarayıcılarının adres satırına kopyalayarak gerçekleştireceklerdir. Ayrıca bu bağlantı adresi ile kadroların detaylarını da görüntüleyebilirsiniz.

İlana ulaşmak için; https://goo.gl/nLuYEZ

GENEL ŞARTLAR

Tüm bunların yanı sıra Türk Ekonomi Bankası tarafından bazı şartlar aranmaktadır. Adayların başvurularının geçerli olabilmesi için “belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli, Dinamik çalışma ortamına ve takım çalışmasına yatkın, Müşteri ve sonuç odaklı düşünebilen, Analitik düşünce yapısına ve etkin iletişim becerilerine sahip, İnsan ilişkilerinde başarılı, takım çalışmasına yatkın, Seyahat engeli olmayan” şartlarına haiz olmaları gerekmektedir.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Exit mobile version