Gişe Memuru Alımı İçin İlan Yayımlayan Bankalar (Tecrübe Şartı Yok)

Bankalar farklı alanlarda yayımladıkları ilanlar ile kadrolarında personel açığı bulunan şubelerine alım yapıyorlar. Yayımlanan bu ilanlar arasında çok sayıda pozisyonda alım yapılacağı ilan ediliyor ve bu banka alım ilanlarını Kamupersoneli.net siz okuyucularımıza belirli aralıklarla aktarıyoruz. 

Bu haberimizde siz ziyaretçilerimize farklı bankalar tarafından yayımlanan Gişe Personeli alım ilanlarını derledik. İşte detaylar,

ALIM YAPACAĞINI AÇIKLAYAN BANKALAR

Türkiye geneli faaliyet gösteren bankalardan Gişe Memuru/Gişe Personeli alımı için ilan yayımlayan 6 farklı banka bulunuyor. 

Bu bankalar tarafından yayımlanan Gişe Personeli alım ilanlarının çoğuna üniversitelerin dört yıllık fakültelerinden mezun olan adayların başvuruları kabul edilirken bazı bankalar ise önlisans mezunu adayların başvurularını kabul edeceğini açıkladı. 

İlan yayımlayan bankalar arasında, Akbank, Yarı Kredi Bankası, Creditwest Bank, Türk Ekonomi Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası ve ING Bank  bulunuyor. 

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER

Yukarıda yer alan bankalar tarafından yayımlanan Gişe Memuru alım ilanları aşağıda yer alan banka şubelerine gerçekleştirilecek. 

İstanbul, Muğla, Afyon(Dinar), Çanakkale(Biga), Hatay, İstanbul(Avr.), Van, Batman ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti

GİŞE MEMURU ALIM İLANLARINA BAŞVURU KOŞULLARI

Alım yapılacak şehirler ve alım yapacağını açıklayan bankalar tarafından yayımlanan Gişe Memuru alım ilanlarına başvuru yapacak adayların, bazı koşullara haiz olmaları gerekiyor. Her bir banka tarafından ayrı ayrı belirlenen bu koşulları sağlayan adayların başvuruları kabul edilecek. 

6 farklı banka tarafından yayımlanan Gişe Memuru alım ilanlarına genel başvuru koşulları;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, İlan metninde Gişe Memuru pozisyonu için belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuiyetine önem vermek.

Ayrıca yayımlanan ilanlara tecrübesiz adaylarda başvuru da bulunabilecekler. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Akbank, Yarı Kredi Bankası, Creditwest Bank, Türk Ekonomi Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası ve ING Bank personel alım ilanlarını kariyer siteleri üzerinden yayımladıkları ilanlar ile adaylara duyuruyorlar. 

Bu bankalar tarafından yayımlanan ilanlara başvuru yapacak adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı site üzerinden elektronik olarak yapacaklar. 

İlanlara ulaşmak için vermiş olduğumuz bağlantıyı (https://goo.gl/tJxpWT) öncelikle kopyalayın daha sonra internet tarayıcınıza yapıştırın ve enter tuşuna basın. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version