Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: Öğretmen Atamaları Seçim Sonrası Yapılacak

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz bir takım etkinliklere katılmak maksadıyla Manisa’ya gitti. 

EĞİTİM İLE TEKNOLOJİ ARASINDA Kİ İLİŞKİNİN ÖNEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA

Burada katıldığı etkinlikler kapsamında bazı ziyaretler gerçekleştiren Bakan Yılmaz daha sonra bazı açıklamalarda bulundu. Yapmış olduğu açıklamalarında seçim gündemini değerlendiren İsmet Yılmaz öğretmen alımlarına ilişkin de öngörüleri paylaştı. 

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz yapmış olduğu konuşmasında, eğitim konusuna dair değerlendirmelerde bulundu. Özellikle eğitim ile teknoloji arasındaki bağa vurgu yapan Bakan Yılmaz kendisinden örnekler verdi. Eğitim konusunda Türkiye’nin durumunu değerlendiren Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz açıklamalarında ”Türkiye’nin geleceği aydınlık. Aydınlık Türkiye hepimize kutlu olsun” ifadelerini kullandı. 

ÖĞRETMEN ALIMLARINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

ğretmen alımlarına ilişkin de bazı açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz sürece dair bilgiler verdi. 25 bin öğretmen alımı için mülakat sürecinin devam ettiğini ifade eden Bakan İsmet Yılmaz Öğretmen alımlarıyla ilgili takvimin de başladığını kaydetti. İsmet Yılmaz’ın öğretmen alımlarına ilişkin açıklaması şu şekilde konuya dair şu açıklamalarda bulundu. 

“Takvim belli. Haziran’da biter. Mülakatlar Mayıs ayında bitecek de değerlendirmeler falan, tercihlerin alınması derken inşallah seçimden sonra hepsini ilan edeceğiz. Atamalar seçim sonrası”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version