Akbank ve İş Bankası Banka Memuru Alımı Yapacaklarını Duyurdular

İş Bankası ve Akbank yayımladıkları ilanlar ile çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapacaklarını duyurdular. Farklı eğitim seviyelerinden mezun olmuş adayların başvuruda bulunabileceği personel alım ilanlarına dair detaylar şöyle, 

İŞ BANKASI PERSONEL ALIM İLANI

İş Bankası personel alım ilanlarını kendisine ait internet sitesi üzerinden yayımladığı ilanlar ile adaylara duyuruyor. 

Banka tarafından yayımlanan personel alım ilanına göre, İş Bankası Çağrı Merkezi Memuru alımı yapacak. Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Aktüerya, Bankacılık, Ekonometri, Ekonomi, Finans, Halkla İlişkiler, Hukuk, İktisat, İstatistik, İşletme, Kamu Yönetimi, Maliye, Matematik, Muhasebe, Sermaye Piyasası, Sigortacılık, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret alanlarındaki bölümlerinden mezun adayların yaptıkları başvurular kabul edilecek. 

İş Bankası yayımladığı personel alım ilanında söz konusu kadro için başvuruda bulunacak adayların başvurularını en geç 30 Nisan tarihinde yapabileceklerini açıkladı. 

İş Bankası Çağrı Merkezi Memuru alım ilanına dair tüm bilinmesi gerekenler için TIKLAYINIZ

AKBANK PERSONEL ALIM İLANI

Akbank personel alım ilanının kariyer siteleri üzerinden yayımladığı ilanlar ile adaylara duyuruyor. Akbank yayımladığı ilanında çok sayıda pozisyonda personel alımı yapcağını açıkladı. 

Yayımlanan ilana göre Akbank, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Gişe Yetkilisi, Gire Yetkilisi Engelli Personel, Çağrı Merkezi Yetkilisi, Mevsimlik Asistan, Nakit Operasyon Yetkilisi, Bilgi teknolojileri Staj 2018, İş Analisti, Müşteri Deneyimi Yöneticisi, Servis Masası Teknik Destek Yardımcısı, Kobi İlişkileri Yöneticisi, Kredi Kartları Portföy Yönetimi Yönetici Yardımcısı, Nakit Yönetimi Ticari Şubeler Satış ve Pazar Yöneticisi kadrolarına alım yapacak. 

BANKA PERSONELİ ALIMI GENEL BAŞVURU KOŞULLARI

Banka personeli alım ilanlarına başvuruda bulunacak tüm adayların bazı koşulları sağlamaları gerekiyor. İlanlarda yer alan özel koşullara ise haberimizin içerisinde yer alan bağlantılar aracılığıyla ulaşabilirsiniz. 

Türk vatandaşı olmak, alım yapılacak kadrolar için açıklanan eğitim şartını karşılamak, erkek adaylar için askerlikle ilgisi bulunmamak, unvanlara göre belirlenen yaş aralığında bulunmak, görevini sürekli yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak,  müşteri odaklı çalışmak, bilgisayar ve office programlarını kullanabilmek, ikna kabiliyeti yüksek ve iyi iletişim kurmak, vardiyalı ve esnek çalışma sistemine ayak uydurmak.

Exit mobile version