Öğretmen

MEB Müsteşarı Tekin Öğretmenlerin Yıl Sonu Çalışma Takvimini Açıkladı

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin sosyal medya hesabından yapmış olduğu bir paylaşım ile öğretmenlerin yıl sonu çalışma takvimlerine ilişkin detayları açıkladı. 

MEB Müsteşarı Tekin tarafından açıklanan çalışma takvimini ve konuya dair yapılan paylaşımlar şu şekilde,

MEB MÜSTEŞARI TEKİN’DEN ÖĞRETMENLERİN YIL SONU ÇALIŞMA TAKVİMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin kendisine ait Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımında, öğretmenlerin 9-13 tarihleri arasında bulundukları okulda, 18-22 tarihleri arasında da istedikleri il ve ilçelerde görev alabileceklerini duyurdu. 

Yusuf Tekin paylaşımında ayrıca öğretmenlerin, 14 Haziran ve 25-29 Haziran tarihlerinde de idari izinli sayılacaklarını açıkladı. 

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin Tarafından Yapılan Paylaşım;

1. Değerli çalışma arkadaşlarım, Haziran 2018 döneminde öğretmenlerimizin yürütecekleri mesleki çalışmaların takvimini hem bayramlarını güzelce geçirebilmeleri hem de seçim sürecinde demokratik haklarını rahatça kullanabilmeleri açısından şu şekilde revize ettik:

2. Öğretmenlerimiz mesleki çalışmalarının ilk haftasını 9-13 Haziran tarihleri arasında görev yaptıkları okullarda, ikinci haftasını 18-22 Haziran tarihleri arasında ise istedikleri il/ilçelerde başvurularını yaparak yürütecekler; 14 Haziran arefe günü ve 25-29 Haziran tarihleri arasında ise idari izinli sayılacaklardır. Bu vesileyle Bütün çalışma arkadaşlarıma verimli bir mesleki çalışma dönemi diler, bu vesileyle emeklerinden dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ederim.

Kamupersoneli.net – ANKARA