Şekerbank Gişe Personeli ve 23 Farklı Pozisyon İçin Personel Alımı Yapacağını Duyurdu

Şekerbank kariyer siteleri üzerinden personel alım ilanı yayımladı. Farklı şehirlerde bulunan banka şubelerinin personel açığını kapatmak adına yayımladığı ilanında farklı eğitim seviyelerinden mezun adayların başvuru yapabilecekleri pozisyonlar yer alıyor. 

İlanda yer alan açık pozisyonlar, ilana başvuru koşulları ve diğer detayları sizlerle paylaşıyoruz. 

ŞEKERBANK PERSONEL ALIM İLANI YAYIMLADI

Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan personel alım ilanında alım yapılacağı açıklanan pozisyonlar şu şekilde, 

Gişe İşlemleri Yetkili Yardımcısı, Operasyon Destek Görevlisi, Müfettiş Yardımcısı, Sistem Operatör Yardımcısı, Müşteri Temsilcisi, Finans Kurumlar Yetkilisi, Eğitim Uzmanı, Kobi Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Network Sistem Uzmanı, Tarım Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Bireysel Bankacılık Müşteri Temsilcisi

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN ŞEHİRLER

Şekerbank tarafından yayımlanan personel alım ilanıyla alım yapılacak personeller İstanbul, Tekirdağ, Denizli, Nevşehir, Antalya, Edirne ve Afyon şehirlerinde bulunan banka şubelerinde görevlendirilecek. 

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

Söz konusu banka personeli alım ilanlarına başvuru yapacak adayların, Şekerbank tarafından belirlenen başvuru koşullarına haiz olmaları gerekiyor. Başvuru koşullarına ilişkin yapılan açıklamada yer alan şartları siz ziyaretçilerimize aşağıda aktarıyoruz. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, İlan metninde yer alan pozisyonlara ve unvanlara göre belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuiyetine önem vermek.

İLANA BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Haberimizin başında belirttiğimiz gibi Şekerbank personel alım ilanlarını kariyer siteleri üzerinden yayımladığı ilanlar ile adaylara duyuruyor. Bu ilanlara başvuru yapacak adaylar başvurularını, ilanın yayımladığı kariyer sitesine üye olduktan sonra elektronik olarak yapacaklar. 

İlan detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için vermiş olduğumuz (https://goo.gl/K9d5ga) linki tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz.

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version