Kızının Torpille Atandığı İddia Edilmişti! Belediye Başkanından Açıklama Geldi

Geçtiğimiz gün içerisinde ortaya atılan bir iddiaya göre Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın kızının 10. sıradan birinci sıraya alınarak akademisyen olduğu ifade edilmişti.

Bu yönde çıkan haberlere Yağcı’dan açıklama gelirken tepkilere maruz kaldıklarını sözlerine ekledi.

Yağcı yaptığı açıklamarda ise;

“Toplumu herhangi şekilde rencide edecek hiçbir davranışın içerisinde olmadıklarını. Bu zamana kadar yerel yöneticiler toplumun gözü önündedir bizler bunları bilmekteyiz. Kızım 8 yıldır MEB’de memur olarak görevdedir ve okul öncesi branşında öğretmenlik yapmaktadır. Bir yıldır üniversitede dersler veriyor. ALES sonrası üniversitemize 23 kişi başvuruda bulundu ve bunlardan 10 tanesi çağrıldı. Kızım da 10’uncu sırada imtihana girmeye hak kazanmıştır.

10 kişiden 2’si gelmiştir. Zaten yüzde 50 hakkı var her şeyimiz açıktır gizli saklımız yoktur. Bu zamana kadar itiraz gelmedi. Siyasetçi olmamız sebebiyle bu işlerde evladımızız hak ettiği gibi bir olayda gayrimeşru bir durum gibi servis edilmesini kabul edecek değiliz.

10 kişi geldi de kapımızdan biz mi çevirdik. Onlarda gidebilirlerdi torpille kızımı öne alınmış gibi farklı yorumlara maruz tutuyorlar.Ne kendimi ne çocuklarımı böyle bir davranışa layık görmekteyim. Bizler bu haberi yaparken bizimde gönlümüzün olduğunu bizlerinde hayatumuzın devam ettiğini düşünmek gerekiyor. Sınav sonuçlarını herkes inceleyebilir, yargıyı göreve davet ediyorum.” dedi.

Kamupersoneli.net I ANKARA

Exit mobile version