Banka Personeli Alım İlanları

İş Bankası Personel Alımı Yapıyor ! Başvurular Nasıl Yapılacak?

Türkiye İş Bankası kendi insan kaynakları sitesi üzerinden bir ilanını yayımladı ve kendi bünyesinde görevlendirmek üzere çağrı merkezi memuru kadrosu için banka personeli alımı yapacağını duyurdu. 

Türkiye İş Bankası tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanına başvuru yapacak olan adaylar için başvuruların nasıl yapılacağını ve genel şartların neler olduğunu kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.

BAŞVURU DETAYLARI

Türkiye İş Bankası tarafından yayımlanan ilanda alınacak olan personellerin İstanbul ilinde görevlendirileceği ifade edildi. Türkiye İş Bankası tarafından yayımlanan ilana başvurular 30 Nisan 2018 tarihinde sona erecektir. Peki başvurular nasıl yapılacak? İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını aşağıdaki kılavuzda belirtilen web adresi üzerinden elektronik ortamda gerçekleştireceklerdir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Tüm bunların yanı sıra Türkiye İş Bankası tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak olan adaylarda banka tarafından bazı şartlar aranmaktadır. Bundan dolayı bu şartlara uymayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Peki ilana kimler başvuru yapabilir? Türkiye İş Bankası tarafından yayımlanan ilana “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Sınav tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak (7 Mayıs 1988 sonrasında doğmuş olanlar) Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayanlar, Daha önce İş Bankası tarafından yapılan Memur, Operasyon Elemanı, Operasyon Destek Elemanı ve Çağrı Merkezi sınavlarının herhangi birinin mülakat aşamasında elenmemiş olmak, Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak, kamu haklarından mahrum olmamak ve zorunlu hizmet yükümlülüğü bulunmamak” şartlarına haiz olan adaylar başvuru yapabilecektir.

EĞİTİM ŞARTI

Ayrıca Türkiye İş Bankası personel alım ilanında adayların mezun olmaları gereken eğitim seviyesine de yer verilmiştir. Bu bağlamda ilana başvuru yapacak olan adayların başvurularının geçerli olabilmesi için adayların 4 yıllık eğitim veren Aktüerya, Bankacılık, Ekonometri, Ekonomi, Finans, Halkla İlişkiler, Hukuk, İktisat, İstatistik, İşletme, Kamu Yönetimi, Maliye, Matematik, Muhasebe, Sermaye Piyasası, Sigortacılık, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret alanlarındaki bölümlerin birinden mezun olmaları gerekmektedir.