Albaraka Türk Katılım Bankası Banka Personeli Alım İlanı Yayımladı

Albaraka Türk Katılım Bankası, kariyer siteleri üzerinden bir ilan yayımlayarak banka personeli alımı yapacağını açıkladı. 

Farklı eğitim seviyelerinden mezun adayların başvuru yapabileceği ilanda yer alan ayrıntıları sizlerle paylaşıyoruz. 

Alım yapılacağı açıklanan şehirler, ilan metninde alım yapılacağı duyurulan pozisyonlar ve ilanlara başvuruların nasıl yapılacağına ilişkin detayları aşağıda aktarıyoruz. 

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER VE POZİSYONLAR

Albaraka Türk Katılım Bankası  tarafından yayımlanan personel alım ilanına göre banka sadece iki farklı şehirlerde bulunan şubelerine personel alımı yapacak. Ancak Güvenlik Görevlisi kadrosu için yayımlanan ilan tüm Türkiye genelinde yapılacak. 

Ankara ve İstanbul’da bulunan banka şubelerine yapılacak alımlar 14 farklı pozisyonda yapılacak. İlan metninde yer alan boş pozisyonlara ilişkin kadro detayları ise şu şekilde, Web Önyüz Geliştirme Uzmanı, Siber Güvenlik Müdahale ve İzleme Uzmanı, Yazılım Destek Uzmanı, Eğitim Uzmanı, İnternet Mobil Bankacılık İş Analisti, Engelli Personel Genel Başvuru, Güvenlik Görevlisi, İş Analisti, Yazılım Uzmanı, Genel Başvuru

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

Albaraka Türk Katılım Bankası yayımladığı banka personeli alım ilanında ilana başvuruda bulunacak adayların banka tarafından belirlenen koşulları sağlamaları gerektiğini duyurdu. 

İlan metninde yer alan banka personeli alımı başvuru koşulları;

T.C vatandaşı olmak, kadrolara göre bildirilmiş eğitim seviyelerinden mezun olmak, görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olması, yapmış sayılması veya tecilli durumda bulunmak, bankanın her bir kadro için ayrı ayrı belirlediği yaş aralığında olmak, İletişim kabiliyeti gelişmiş, Analitik düşünebilen, Tercihen Katılım Bankacılığında deneyimli veya Katılım Bankacılığı alanında çalışmaya istekli, İnsan ilişkileri kuvvetli, özgüveni yüksek, vizyon sahibi, Ekip çalışmasına inanan, gelişime açık, takım çalışmasına yatkın ve yoğun ve vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilecek olmak. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Haberimizin başında aktardığımız gibi Albaraka Türk Katılım Bankası personel alım ilanını kariyer siteleri üzerinden yayımladığı ilanlar ile adaylara duyuruyor. 

Söz konusu ilanlara başvuru yapacak adaylar başvurularını ilanın yayımladığı site üzerinden elektronik olarak yapacaklar. 

İlana ulaşmak için; https://goo.gl/xbCL2F (Bağlantıyı kopyalayıp internet tarayıcınıza yapıştırın ve enter tuşuna basın)

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version