İş Bankası Çağrı Merkezi Memuru Alım İlanı Yayımladı

İş Bankası kadrosunda eksik bulunan banka şubelerinde görevlendirmek amacıyla personel alımı yapmak için ilan yayımladı. 

Yayımlanan banka personeli alım ilanında adaylara duyurulan kadrolar ve ilana başvuruların nasıl yapılacağına ilişkin detaylar şu şekilde,

İŞ BANKASI ÇAĞRI MERKEZİ MEMURU ALIM İLANI

İş Bankası tarafından yayımlanan personel alım ilanıyla yapılacak alımların İstanbul’da bulunan şubelerde görevlendirileceğini açıkladı. 

Söz konusu personel alımlarının Çağrı Merkezi Memuru alım pozisyonunda yapılacağı ve bu alımlar için adaylara sınav uygulanacağı bildirildi. 

ÇAĞRI MERKEZİ MEMUR ALIMI BAŞVURU KOŞULLARI

İş Bankası tarafından yayımlanan personel alım ilanında adaylara yönelik şu koşulları taşımaları gerektiği bildirildi. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Sınav tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak (7 Mayıs 1988 sonrasında doğmuş olanlar) Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayanlar, Daha önce İş Bankası tarafından yapılan Memur, Operasyon Elemanı, Operasyon Destek Elemanı ve Çağrı Merkezi sınavlarının herhangi birinin mülakat aşamasında elenmemiş olmak, Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak, kamu haklarından mahrum olmamak ve zorunlu hizmet yükümlülüğü bulunmamak. 

Eğitim Şartı; İş Bankası söz konusu ilana başvuruda bulunacak adayların, 4 yıllık eğitim veren Aktüerya, Bankacılık, Ekonometri, Ekonomi, Finans, Halkla İlişkiler, Hukuk, İktisat, İstatistik, İşletme, Kamu Yönetimi, Maliye, Matematik, Muhasebe, Sermaye Piyasası, Sigortacılık, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret alanlarındaki bölümlerinden mezun olmalarını istiyor. 

İLANA BAŞVURU SÜRECİ

İş Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan Çağrı Merkezi Memuru alım ilanına başvuru süreci başlamış olup ilana son başvuru tarihi 30 Nisan olarak açıklandı. 

Exit mobile version