2018 Yılı Rütbe Terfi Mahkeme Kararı Gereği Yapılan Sınav Sonuçları Yayımlandı

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan yeni bir duyuruya göre; 2018 Yılı Rütbe Terfi Mahkeme Kararı Gereği Yapılan Sınav Sonuçları Yayımlandı.

Söz konusu yayımlanan duyuruda sınava giren personellerin e- devlet şifreleri ile sonuçlara ulaşabilecekleri belirtildi.

POMEM’de yer alan duyuruda ise;

“Emniyet Hizmetleri Sınıfı Personeli Rütbe Terfileri ve Değerlendirme Kurullarının Çalışma Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik hükümlerine dayanılarak 2015, 2016 ve 2017 Yılı Mahkeme Kararı Gereği yapılan Rütbe Terfi Sözlü Sınavı 18 Mart 2018 tarihinde yapılmıştır.

2018 Yılı Mahkeme Kararı Gereği yapılan Rütbe Terfi Sözlü Sınav Sonuçları 18/04/2018 tarihinde Polis Akademisi Başkanlığı www.pa.edu.tr internet adresinden açıklanmıştır. 

Sözlü sınav sonuçlarına maddi hata bulunduğu iddiasıyla neticelerin açıklanmasından itibaren en geç 24 saat içinde, sonuçların açıklandığı Polis Akademisi Başkanlığı internet sitesinde oluşturulan dijital form ve bu formun çıktısı imzalanarak, doğrudan veya birimi kanalıyla Polis Akademisi

Başkanlığına itirazda bulunulacak ve süresi içerisinde ulaşmayan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

Bu nedenle Maddi Hata Dilekçelerinin EBYS üzerinden PAEM Müdürlüğüne gönderilmesi gerekmektedir.

Not: Sınava giren personel, sınav sonuçlarını E-Devlet şifresi ile giriş yaparak öğrenecektir.” ifade edildi.

Exit mobile version