EGM Eylül Ayında 10 Bin Polis Alımı Yapacak ! Beklentileriniz Neler?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve beraberinde bulunan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok ile Tekirdağ’da düzenlenen Genel Güvenlik ve Uyuşturucu ile Mücadele toplantısına katılım gerçekleştirdi ve toplantıda bir konuşma yapmıştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu toplantıda yaptığı konuşmasında çok önemli değerlendirmelerde bulundu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ilk etapta 6 bin 500 bekçi alımının yapılacağını ifade etti.

10 BİN POLİS ALIMI YAPILACAK

Ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 2017 yılının ilk üç ayı içerisinde karşılaştırıldığında asayiş hizmetlerinde 2017 yılına oranla 2017- 2016 yılına nazaran önemli farklılıklar olduğunu ve mal varlığına karşı olarak işlenen suçlarda yüzde 11’lik oranda azalma yaşandığını ifade etti. Ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarının devamında polis eksikliğinin olduğuna da dikkat çekti.

Bu açıklamalarının devamında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Eylül ayında Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde 10 bin polis alımının yapılacağını bildirdi. Söz konusu açıklamada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu polis alımları hakkında bir bilgi vermedi.

Exit mobile version