Emniyet Personeli

EGM Eylül Ayında 10 Bin Polis Alımı Yapacak ! Beklentileriniz Neler?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve beraberinde bulunan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok ile Tekirdağ’da düzenlenen Genel Güvenlik ve Uyuşturucu ile Mücadele toplantısına katılım gerçekleştirdi ve toplantıda bir konuşma yapmıştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu toplantıda yaptığı konuşmasında çok önemli değerlendirmelerde bulundu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ilk etapta 6 bin 500 bekçi alımının yapılacağını ifade etti.

10 BİN POLİS ALIMI YAPILACAK

Ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 2017 yılının ilk üç ayı içerisinde karşılaştırıldığında asayiş hizmetlerinde 2017 yılına oranla 2017- 2016 yılına nazaran önemli farklılıklar olduğunu ve mal varlığına karşı olarak işlenen suçlarda yüzde 11’lik oranda azalma yaşandığını ifade etti. Ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarının devamında polis eksikliğinin olduğuna da dikkat çekti.

Bu açıklamalarının devamında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Eylül ayında Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde 10 bin polis alımının yapılacağını bildirdi. Söz konusu açıklamada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu polis alımları hakkında bir bilgi vermedi.

Bir Yorum

  1. PÖH ALIMI LİSE ALIMI OLSUN BAYAN ALIMI OLSUN KPSS ŞARTSIZ OLSUN

  2. Hiç bir beklentim yok her zaman aynı şeyler bizde yorulduk artık

  3. Kadınlardaki 162 olan boy şartının düşürülmesi başvuruların daha fazla olmasını sağlar. Türkiye kadın boy ortalaması 160 ile 161 arasındayken neden hala 162 de ısrar ediliyor

  4. Kpss lisans 50 on lisans 60 yas sartı askerlik yapanlar için 30 olmalı

  5. Eylül ayına gelmeden temmuz ağustos ayında alınacaklar var daha

  6. Lise mezunu askerlik sartsiz sinavsiz alim olsun bizde sıkıldık artik yeter be

  7. Lise mezunu olsun KPSS 60 ve bayan alımı da olsun yaş esnetilsin

  8. en az lise mezunu olsun yeter artık yaaa okadar polis alınıyor düşük puanlarla lise mezunlarınada kpss şartı ile kontenjan ayrılsın

  9. Lise mezunu alin artık yaa neden hep ayni statüde aliyosunuz bi suru insan bekliyor nolur ya

  10. Trafik polisleri için yaş sınırı yükseltilsin. Motorize ekipler için 35 yaş

  11. Önlisans mezunlarının da yaşı 30 puanı 60 olsun. Yaş ve puan esnetilsin

  12. Üniversite mezunu olsun yaş sınırı en fazla 27 olsun herkes başvurmasın oyun değil bu

  13. Yaş şartı esnetilsin artık üniversite mezunları intihar ediyor

  14. Lise mezunlarınıda düşünün lütfen maddi durum nedeniyle okuduğum üniversiteyi bırakmak zorunda kaldım.Milliyetci biri olarak bu durumda olduğum için kendimden utanıyorum ama elimde değil ailemden benden başka çalışacak biri yok. Lütfen duyarlı olun Sayın Büyüklerim.

  15. Herkez önlisans mezunu Ya biz liseliler bizi düşünen yok sizden yani önlisans mezunlarından ne eksiğimiz var mevzu bahis Türk bayrağı Vatan Millet için hizmet Bunda bile önlisans mezunları ayrımcı olamamalı Sayın Bakanımız Süleyman Soylu Lütfen Size bir Kardeşiniz olarak sesleniyorum Lütfen Ben ve benim gibi nice leri Vatani için canını verecek gençler var lütfen Efendim Liselileri unutmayın Ve birde yaş şartını esmerin Ne olur 1990 doğumluyum ve hala hali hazırda bir askerim Polisim Lütfen Sayın bakanım lütfen.!!!!

  16. Yaş şartı yıl sonu değil sınavın yapılacağı yılın 1 Ocak tarihi baz alınarak düzenlenmeli, bu konuda mağdur olanların BİMER ve CİMER üzerinden başvuru yapmaları kamupersoneli.net aracılığı ile teşvik edilmeli, bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz. 89 doğumlular 22. Döneme başvuru yapamadılar.

  17. Bayanlara da öncelık verılmelı ve lise mezunu alınsın lütfen

  18. Herkes kendi işine geldiği gibi yorumlar yapıyor bende yaş mağduru oldum askerlik görevimi yaptıktan sonra 3 ayla giremedim vatan aşkı kutsaldır ben 4 sene üniversite okudum ve vatanımız için herşeyide yaptık nasipse yoksa olmuyor ama kardeşlerine diyeceğim sonuna kadar işinizi kovalayın millet okulda karı kız kovalarken biz PKK namuszlarına dar ettik barındırmadık gidipte vatani görevimizide yaptık ama nedense şimdiki yenil çıkmış yaş yok şu olsun yok kimse başvuru yapamasın filan yazık gerçekten ne günlere kaldık Rabbim herkesin gönlüne göre versin Yaradan yar ve yardımcınız olsun

  19. Lisans icin Kpss şartsız yaş sınırı 32
    Önlisans kpss şartsız yaş sınırı 28

  20. Allah rızası bakanıma yalvarıyorum şu 1988 lere bir şans tanıyabilir mi pöh alımında giremedik yaş düşürüldü

  21. Lise mezunu yaş sınırı 29 ve kesinlikle bayan alımı lütfen

  22. Bu memleketi sadece 30 yaşından gün almamışlar kurtarmayacak biz de olmak istiyoruz
    Sonucta fiziki yeterlilikle alınıyor
    Benden küçük olan beni geçerse saygı duyarım
    1988 lere lüften bir şans tanıyabilir misiniz

  23. Önlisanslar İçin Kpss Puanı Esnetilsin Lütfen. Ayrıcada Önlisanslar İçin Kontejyan Artırılmalı

  24. En az lise mezunu kpsssiz pöh alımı bekliyor binlerce kişi tabiki bende.

  25. onlisans mezunu sayisi az en az yuzde 40 onlisans adayi alinmali 7200 lisansa kardi 1800 oda Türkiye geneli bunun duzeltilmesi lazim yada kim hakediyorsa o girmeli kpss 70 olsun lisans onlisans ayrimi olmadan esit sartlarda bu okullardan mezun olanlar girsin.

  26. Bu ulkede cesaretli egitilip ilkokul mezunu nice insanlar var devlet gormez polis yapsin

  27. Yaș siniri 31 olsun lise mezunu alimlar olsun lütfen kpss sarti olmasin

  28. sanki taleplerimizi ciddiye alıyorlarmış gibi soruyorsunuz birde, yapmayın, Allah aşkına

  29. Lise poh alimi olsun o kadar emek verildi,bayan alimi sağlandı yine birkez daha KPSS şartsız lise poh alimi olsun

  30. KPSS SARTI ARANMAZSIN YAS SARTI ESNETILSIN LISE MEZUNLARINA YER VERILSIN ILEDE KPSS OLACAKSA 50 OLSUN
    NOT:TURKIYEDEKI BU ISSIZLIGIN VE BUKADAR MEZUN OLMUS GENCIN BEKLEMESININ NEDENI KAMU KURUMLARDA 50 60 70 YASLAR DEDELER VAR ARTIK ONLARA MEMUR DENILMEZ DEVLETIN BUNLARI EMEKLI ETMESI LAZIMKI DISARDA BEKLEYEN GENC DINAMIK TAZE BEYINLER OLSUN 1 SAATE YAPILACAK olan bir is 10 dk olur yok genci beklet sonrada yassiniri var bumu adalet bence esnetilecek olan yas siniri degil kamu kurumlarindaki calisanlarin durumlari esnetilmeli diye düşünüyorum Suskunluğum asaletimdendir .Her lafa verilecek bir cevabım var.Lakin bir lafa bakarım laf mı diye. Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?”

  31. Yaş şartı esnetilmeli ya da kpss ye girdiği tarihteki yaş baz alınsın

  32. rlütfen önlisasta kpss sartı aranmasın aranacaksa da lisanstaki gibi 60 a esnetilsin. bu kadar genç hayallerine kavusamıyor. lütfen hak tanıyın.

  33. Lise mezunu bayan pöh alımı olsun.Yaş şartında 1 Ocak baz alınsın ve 30 olsun.Yeter artık esnetilsin saçma şartlar. Zaten fiziki Parkur ve sözlü mülakata gereken yapılıyor. İnsanların hayallerine bir fırsat verin burası Türkiye insanlar okumaktan ziyade çalışmak zorunda.HakızlıklarI kaldırın

  34. Lütfen kpps kaldırılsın ve lise mezunlarıda başvuru yapabilsin

  35. yaş konusunda esneme olmazsa yakın tarihteki alımlara artık başvuru alınamayacak çünkü 1 yaş 2 yaş ile mesleği yapmak isteyenler takılıp kalıyorlar

  36. Fazla söze gerek yok bence birçok kişi istiyor ve herkes kendi katılımına yönelik koşul taleb ediyor bence herşey okul değildir minimun alına bilecek şartlar olur işAllah.

  37. Renk korlugu sacmalaigina artik bir son verilsin… Ne adamlar kazanip giriyor is guc sahibi oluyor. Veyahutta uygun bolumlerde tahsis edilmeliler.

  38. Ne olur su renk korlugu sartini kaldirin meslek icrasinda ne ise yariyor bu anlamiyorum

  39. polis alımlarında alım yapılacak yılın ocak ayı baz alınsın aralık ayını baz almak nasıl bir saçmalık yaşı tutmasına rağmen giremeyen insanlar var yazık,günah