ÖSYM KPSS 2018/4 Tercihleri Sona Eriyor

Bilindiği gibi Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından Sağlık Bakanlığı 9 bin personel alımı için tercih kılavuzu yayımlandı. Yayımlanan kılavuzda adayların KPSS 2018/4 kapsamında 9 bin personel alımı için belirlenen kadrolardan tercih yapacakları ifade edildi.

KPSS 2018/4 TERCİHLERİ SONA ERİYOR

ÖSYM tarafından alınan KPSS 2018/4 tercihleri bugün sona eriyor. Bu bağlamda KPSS 2018/4 tercihleri hakkında adayların bilmesi gerekenleri kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz. Peki KPSS 2018/4 tercihleri saat kaçta sona erecek?

KPSS 2018/4 Sağlık Bakanlığı 9 bin personel alımı için tercih yapacak olan adaylar tercihlerini Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi web adresi üzerindeki aday işlemleri sistemi üzerinden T. C. Kimlik Numaraları ve ÖSYM şifreleri ile giriş yaparak gerçekleştireceklerdir.

15 TL TERCİH ÜCRETİ YATIRILACAK

Adaylar tercihlerini saat 23.59’a kadar yapacaklardır. Ayrıca yapılan tercihlerin geçerli olabilmesi için adayların 15 TL tercih ücretini yatırmaları gerekmektedir. Adaylar tercih ücretlerini ÖSYM tarafından belirlenen bankalara yatıracaklardır. 

19 NİSAN TERCİH ÜCRETLERİ İÇİN SON 

Peki tercih ücretleri için son gün ne zaman? Sağlık Bakanlığı 9 bin personel alımı KPSS 2018/4 tercihleri için tercih ücreti yatıracak olan adaylar tercih ücretlerini 19 Nisan 2018 mesai bitimine kadar yatırmaları gerekmektedir. 

30 ADET TERCİH HAKKI VAR

Adaylar Sağlık Bakanlığı 9 bin personel alımı için KPSS puanları ile tercihte bulunacaklardır. Yayımlanan kılavuzda lise, ön lisans ve lisans mezunu ve KPSS’den bu eğitim seviyelerine ilişkin puanı olan adaylar için kadrolar belirlenmiştir. Adaylar KPSS 2018/4 tercihlerinde toplam 30 adet tercihte bulunabileceklerdir. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Exit mobile version