Kpss A Memur Alım İlanları

Başvuru Süreci Devam Eden Kadrolu Memur Alım İlanları

İki farklı kamu kurumu yayımladıkları ilanlar ile kadrolu memur alımı yapacaklarını duyurdular. 

Kadirli Belediye Başkanlığı ve Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan kadrolu memur alım ilanlarında farklı kadrolarda memur alımı yapılacağı duyuruldu. 

İlanı yayımlayan bu kurumlar tarafından adaylara yönelik yapılan açıklamaları ve alım yapılacağı ilan edilen pozisyon detaylarını sizlere aktarıyoruz. 

KADİRLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI KADROLU MEMUR ALIM İLANI

Kadirli Belediye Başkanlığı, DPB aracılığıyla yayımladığı memur alım ilanında Mühendis pozisyonunda bir personel alımı yapacağını duyurdu. 

KPSS puan sıralamasına göre yapılacak alıma dair yayımlanan başvuru koşulları şu şekilde, 

Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak, Lisans Elektrik Elektronik Mühendisliği İngilizce mezunu olmak ve2016 KPSS den En az 65 Puan almak.

Kadirli Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan memur alım ilanına başvurular 2 Mayıs tarihine kadar şahsen yapılacaktır. 

Söz konusu memur alım ilan metnine ulaşmak için TIKLAYINIZ

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KADROLU MEMUR ALIM İLANI

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü yayımladığı kadrolu memur alım ilanında Avukat alımı yapacağını ve bu pozisyon için bir kişi istihdam edeceğini duyurdu. 

Yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan talep edilen başvuru koşulları ise şu şekilde, 

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak, 2016 yılında yapılan (Son Başvuru Tarihi İtibariyle Süresi Dolmamış) Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)P3 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak, Hukuk Fakültesi mezunu olmak ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak ve Avukat kadrosu için başvuru tarihinin son günü itibariyle avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak.

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan kadrolu memur alım ilanına başvuru yapacak adayların başvurularını, 20 Nisan tarihine kadar Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı’na yapmaları gerekiyor.