Kpss

ÖSYM KGM KPSS 2018/3 Tercih Sonuçlarını Açıklamak İçin Neyi Bekliyor?

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından KPSS 2018/3 tercih kılavuzu yayımlanmıştı. Yayımlanan kılavuz ile Karayolları Genel Müdürlüğünün 280 personel alımı yapacağı ifade edilmişti.

TERCİHLER 28 MART – 3 NİSAN ARASINDA ALINMIŞTI

Konu ile ilgili olarak KGM sözleşmeli personel alımına ilişkin tercihler 28 Mart 2018 ile 3 Nisan 2018 tarihleri arasında Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi web adresindeki aday işlemleri sistemi üzerinden alındı.

Karayolları Genel Müdürlüğü KPSS 2018/3 ile 180 personel alımı tercih kılavuzunda 155 lisans mezunu 25 ön lisans mezunu personel alımı yapılacağı ifade edilmişti. 

Karayolları genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı tercih kılavuzunda atamaların KPSS puan esasına göre yapılacağı belirtildi. Buna göre atamalar en yüksek puandan en küçük puana doğru atamalar gerçekleştirilecektir.

ÖSYM SONUÇLARI AÇIKLAMAK İÇİN NEYİ BEKLİYOR?

KPSS 2018/3 tercihlerinin alınmasının üzerinden iki hafta geçti ancak sonuçlar hala açıklanmadı. Adaylar çeşitli platformlardan ve sitemize gönderdikleri geri bildirimlerde “ÖSYM KPSS 2018/3 tercih sonuçlarını açıklamak için neyi bekliyor” sorusunu soruyorlar. 

Bir Yorum

  1. Tipta yandal 2016 dahiliye tekrar secimleri 28gun olmasina ragmen aciklamadilar osym insani cildirtir….

  2. yok silme değil tarih geçince otomatik siliniyor , 208 yerleştirme takvimşnbde duruyor , bu hafta mecburen açıklarlar

  3. Kamu personeli!!! buraya yazacagına Ösym ye sorsana, neyi bekliyorsun diye?!

  4. Bu ne demek sistem atama yapıyor zaten 180 kişi 18 bin kişi değil bu şu demek torpilliler yerleştiriliyor.sisteme yaptırmıyorlar

  5. Torpil çatışması herkesin torpili güçlüdür onun için

  6. sınav sözlü tarihleri, bilgileri, sonuçlar vs…???? beklemekteyiz ne zaman işlemler olunacak diye #kgm

  7. nenemin yeşil teşti hangi günüm hoş geçti , meğer kaderim böyleymiş ömrüm atama beklemekle geçti, tam on yıldır atama bekliyorum şair oldum.

  8. Merkezi atamada da mı torpil yok artık !!! Niye çalışıyoruz biz yıllardır niye beklemekten psikolojimiz bozuluyor insaf artık

  9. i̇nsan yinede umut ediyor,olumsuz sonuçta olsa bekletmeyin artık.