Öğretmen

Bakan Yılmaz: Öğretmen Sayısı 427'den 3 Bin 218'e Yükseldi

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz AK Parti 5. Kadın Kolları İl Olağan Kongresine katılmak üzere Iğdır’a geldi. Söz konusu kongre Kültür Merkezinde gerçekleştiriliyor. 

Söz konusu kongreye Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın yanı sıra AK Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras, AK Parti Iğdır İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, AK Parti Iğdır Kadın Kolları Başkanı Nurgül Güneş ve partililer katıldı.

BAKAN YILMAZ ZİYARETİ SONRASINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Kongrenin ardından Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz Valiliği ziyaret etti. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz yaptığı ziyaretin ardından çeşitli açıklamalarda bulundu. Bakan Yılmaz açıklamalarında eğitim seviyesi ile öğretmen sayısı hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Konu ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz derslik başına düşen öğrenci sayısı 40’tan 21’e düştüğünü Ortaöğretimde ise 53’ten 23’e düştüğünü bildirdi. Ayrıca Bakan Yılmaz bu bağlamda 2002’ye göre çok iyi bir durumda olduğumuzu ifade etti.

ÖĞRETMEN SAYISI

Tüm bunların yanı sıra Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz öğretmen sayısı hakkında değerlendirmelerde de bulundu. Konu ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz öğretmen sayısının 427’den 3 bin 218’e yükseldiğini ifade etti.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA