Aöf

15 Nisan AÖF Bahar Dönemi Vize Sınavı Soruları ve Cevapları (Kolay Mıydı, Zor Muydu?)

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi bahar dönemi vize sınavlarının 15 Nisan 2018 tarihli tüm oturumları tamamlandı. Böylelikle Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi vize sınavlarının tüm oturumları tamamlanmış oldu.

Sınavın tamamlanmasının ardından adaylar soruları cevapları araştırıyorlar. Araştırmalarını yapan adaylar akıllarında yer eden soruları belirtiyor ve diğer adayların da fikrini alıyorlar. Bu haberimizde sınav sorularını adaylarla beraber tartışıyoruz.

KOLAY MIYDI, ZOR MUYDU?

Size göre Eskişehir Anadolu Üniversitesi AÖF vize sınavının dördüncü oturumundaki sorular kolay mıydı, zor muydu? Hatalı olduğunu düşündüğünüz soru var mıydı? Sınava ilişkin yorumlarınızı bizimle ve sınava giren diğer adaylarla paylaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili olarak sınav size göre kolay mıydı, zor muydu? En çok hangi konuda zorlandınız? Çıkmış soruların faydası oldu mu?

Sizlerde sayfanın alt tarafından sınav hakkında yorumlarınızı belirtebilirsiniz. 

SINAV DETAYLARI

Ayrıca kamupersoneli.net olarak sınav hakkında detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. Buna göre adaylara sınava girdiği her ders için 20 soru soruldu. Ayrıca sınav sorularının yanıtlanması için adaylara 30’ar dakika sınav süresi verildi. Sınavlar Cumartesi-Pazar günleri dört oturum halinde yapılmaktadır. Tüm bunların yanı sıra bahar döneminde Cumartesi ve Pazar Sabah oturumunda 2. ve 6. yarıyılların, öğleden sonra oturumunda 4. ve 8. yarıyılların sınavları yapılmaktadır.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA