İş Bankası Güvenlik Görevlisi Alım İlanı Yayımladı (En Az Lise Mezunu)

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün internet sayfası üzerinden yayımladığı bir duyuru ile güvenlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. 

Yayımlanan ilana ilişkin tüm ayrıntıları siz ziyaretçilerimize aşağıda aktarıyoruz. 

İŞ BANKASI GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIM İLANI

İş Bankası yayımladığı güvenlik görevlisi alım ilanında alımlara en az lise mezunu olan adayların başvuru yapabileceğini ilan etti. 

Yayımlanan ilanda ayrıca alımı yapılacak olan güvenlik görevlilerinin bankanın İstanbul’da bulunan şubelerinde istihdam edileceği bildirildi. 

İlana ilişkin yayımlanan başvuru koşullarını siz okuyucularımıza aktarıyoruz. 

İŞ BANKASI GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIM İLANININ DETAYLARI

İş Bankası tarafından yayımlanan Güvenlik Görevlisi alım ilanına başvuru yapacak adayların ilan metninde yer alan koşulları sağlamaları gerekiyor. 

İş Bankası tarafından belirlenen başvuru koşullarına ilişkin detaylar şöyle, 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 25 Nisan 1990 ve sonrası doğmuş olmak, İstanbul’da ikamet etmek, askerlik görevini tamamlamış olmak, en lise veya meslek lisesi mezunu olmak, boyu en az 1.75 olmak, Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi Sertifikasına sahip olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, zorunlu hizmet yükümlülüğü bulunmamak ve İş Bankası tarafından daha önce düzenlenen Operasyon Destek Elemanı sınavlarının mülakat aşamasında başarısız sayılmış olmamak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Güvenlik Görevlisi alım ilanına başvuru süreci devam ediyor. İlana son başvuru tarihi 28 Nisan olarak açıklandı. 

İş Bankası personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını cv.isbank.com.tr adresinde yer alan İş Bankası Aday Kariyer Portalı üzerinden elektronik olarak yapacaklar. 

Exit mobile version