AÖF Vize Sınav Giriş Belgeleri Nasıl Alınır?

Bilindiği gibi Eskişehir Anadolu Üniversitesi AÖF vize sınavları 14 Nisan 2018 ile 15 Nisan 2018 tarihlerinde dört oturum halinde gerçekleştirilecektir. 

VİZE SINAVLARI 14 – 15 NİSAN’DA

Gerçekleştirilecek olan vize sınavı için 9 Nisan 2018 tarihinde bir duyuru yayımlandı ve sınav giriş belgelerinin adayların erişimine açıldığı ifade edildi. Sınav giriş belgelerinin erişime açılmasının ardından adaylar belgelerin nasıl alınacağını araştırmaya başladılar. Bu bağlamda sınav giriş belgelerinin edinilmesi hakkında tüm detayları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

Konu ile ilgili olarak vize sınavı giriş belgelerinin erişime açıldığı Eskişehir Anadolu Üniversitesinin sosyal medya hesabı üzerinden yayımlanan duyuru ile belirtildi. Buna göre söz konusu duyuruda “Sınav giriş belgeleri yayında! Belgenizi https://aof.anadolu.edu.tr/ adresinden “Öğrenci Otomasyonu” na girerek yazdırabilirsiniz.” denildi.

SINAV TAKVİMİ

Eskişehir Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi final sınavları ise 26 Mayıs i2018 ile 27 Mayıs 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Peki üç ders sınavları ne zaman yapılacak? Bu konu hakkında Anadolu Üniversitesi AÖF tarafından bir takvim açıklandı. Açıklanan takvime göre 2017 – 2018 yılı üç ders sınavları 21 Temmuz 2018 tarihinde uygulanacaktır.

SINAV GİRİŞ BELGELERİ NASIL ALINACAK?

Peki sınav giriş belgeleri nasıl edinilecek? Anadolu Üniversitesi AÖF vize sınavına girecek olan adaylar vize sınavı giriş belgelerini “aof.anadolu.edu.tr/anasayfa/Default.aspx” web adresi üzerinden açılan panelde öğrenci otomasyonuna giriş yapacaktır. Öğrenci otomasyonu için adaylar E-Posta Adresi (veya TC Kimlik Numarası) ve kendi öğrenci şifreleri ile giriş yaparak sınav giriş belgelerini alabileceklerdir. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Exit mobile version