Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) Banka Personeli Alım İlanı (Lise, Önlisans ve Lİsans Mezunu)

Türkiye Ekonomi Bankası kariyer siteleri üzerinden yayımladığı bir ilan ile personel alımı yapacağını açıkladı. 

Bankanı farklı şehirlerde bulunan şubelerinin eksik kadrolarına yapılacağı duyurulan personel alım ilanına farklı eğitim seviyelerinden adaylar başvuru da bulunabilecek. 

TEB banka personeli alım ilanının detayları şöyle,

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından yayımlanan personel alım ilanında çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapılacağı açıklandı. 

Farklı şehirlerde yer alan banka şubelerine yapılacak alımlarda çok sayıda personel istihdamı yapılacak. 

İlana göre alımlar aşağıda yer alan pozisyonlarda yapılacak. 

Şube Asistanı, Müşteri İlişkileri Yöneticisi, İşletme Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Aktif Satış Temsilcisi, Engelli Personel Genel Başvuru, Kurumsal Krediler İzleme Yöneticisi, Kredili Ürünler Tahsilat Yetkilisi, Bireysel Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Hazine Yöneticisi, Tercüman, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Kredi Tahsis Yöneticisi, Stajyer, Güvenlik Yöneticisi, Bilgi Teknolojileri İş Analisti, İstihbarat Yöneticisi.

TEB BANKA PERSONELİ ALIM ŞARTLARI

Yayımlanan banka personeli alım ilan metninde, ilana başvuru yapacak adayların taşımaları gereken başvuru şartları da yer aldı. 

İlan metnine göre TEB adaylardan bankanın personel alım şartlarına ve alım yapılacak unvanın gerekliliklerine göre belirlenen koşulları sağlamalarını istiyor. 

TEB tarafından yayımlanan ilan metninde şu koşullar bulunuyor. 

Alım yapılacağı ilan edilen kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (TEB banka personeli alım ilanında en az lise mezunu olmak üzere çeşitli eğitim seviyelerinden mezun olmuş adayların başvuru yapabilecekleri kadrolar bulunuyor.), Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli, Dinamik çalışma ortamına ve takım çalışmasına yatkın, Müşteri ve sonuç odaklı düşünebilen, Analitik düşünce yapısına ve etkin iletişim becerilerine sahip, İnsan ilişkilerinde başarılı, takım çalışmasına yatkın, Seyahat engeli olmayan şartlarını taşımalarını istiyor.

BAŞVURULAR İLANIN YAYIMANDIĞI SİTE ARACILIĞIYLA YAPILACAK

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru süreci devam ediyor. İlana başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı kariyer sitesine üye olduktan sonra elektronik olarak yapabilirler. 

İlana başvuruda bulunmak için vermiş olduğumuz linki kopyalayın daha sonra tarayıcınıza yapıştırın ve ‘Enter’ tuşuna basın. İlana ulaşmak için; https://goo.gl/nLuYEZ

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version