İş Bankası ve Akbank Banka Memuru Alıyorlar (Lise, Önlisans ve Lisans Mezunu)

İş Bankası kendisine ait internet sitesi üzerinden bir ilan yayımlayarak tek bir pozisyonda banka personeli alımı yapacağını duyurdu. 

Akbank’da kariyer siteleri üzerinden yayımladığı personel alım ilanında farklı eğitim seviyelerinden mezun adaylar arasından çok sayıda personel alımı yapacağını ilan etti. 

Türkiye geneli faaliyet gösteren bu iki banka tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanlarını haberimizde derledik. 

BANKA PERSONELİ ALIM İLANLARI BAŞVURU KOŞULLARI

Bankalar tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen adayların bazı koşullara haiz olmaları gerekiyor. 

Bu koşullar arasında tüm adayların taşımaları gereken şartlar, unvana göre belirlenen özel şartlar ve müşteri memnuniyetini sağlamak adına yayımlanan şartlar yer alıyor. 

Tüm bu koşulları genel olarak siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

Başvuru Koşulları;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kadrolara ve unvanlara göre belirlenen yaş aralığında bulunmak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak görevini sürekli yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, banka tarafından düzenlenen daha önceki alımlarda yapılan yazılı veya sözlü sınavlarda başarısız olmamak koşulları bulunuyor. 

Bankalar adaylardan ayrıca, düzgün bir iletişime sahip olmalarını, ikna kabiliyetlerinin yüksek olmasını, müşteri ve kalite odaklı, dinamik, güler yüzlü ve etkin iletişim sahibi olmalarını, sahibi, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek ve takım çalışmasına yatkın olmalarını talep ediyor.

İLANLARA DAİR DETAYLAR

Akbank ve İş Bankası tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında yer alan pozisyonlar ve ilanlara başvuru süreçlerine ilişkin detaylar şu şekilde,

İŞ BANKASI PERSONEL ALIM İLANI

İş Bankası tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında ilan metninde yer alan şehirlerde bulunan banka şubelerine Müfettiş Yardımcılığı pozisyonu için yapılacağı bildirildi.

Söz konusu bu kadro için üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren belirtilen bölümlerinden mezun olan adayların başvuru yapabilecekleri aktarıldı. Çok sayıda bölümden mezun olmuş adayların başvuruda bulunabileceği personel alım ilanına başvurular 30 Nisan’da sona erecek. 

İş Bankası Personel Alım İlanı Detaylarını Görüntülemek İçin TIKLAYINIZ

AK BANKASI PERSONEL ALIM İLANI

Akbank tarafından yayımlanan personel alım ilanında bankanın çok sayıda kadroda personel alımı yapılacağı açıklandı. 

Farklı eğitim seviyelerinden mezun olmuş adayların başvuru yapabileceği personel alım ilanına başvurular ilanı yayımlandığı kariyer sitesi üzerinden yapılacak.

İlanda yer alan kadrolar şöyle,

Çağrı Merkezi Dış Kaynaklar Takımı, Gişe Yetkilisi, Çağrı Merkezi Yetkilisi, Yönetici Asistanı, Bilgi Teknolojileri Müfettişi, Çağrı Merkezi Birebir Müşteri Temsilcisi, BT Staj, Birebir Segment Müşteri Temsilcisi, Uygulama Güvenliği Mimarı, Yeni Ödeme Sistemleri Yöneticisi, Müşteri Deneyim Yöneticisi, Strateji Yönetici, Net Yazılım Uzmanı, Mobil Uygulamalar Yöneticisi, Deneyim Tasarımcısı, Java Yazılım Uzmanı, KOBİ Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Yatırım Hizmetleri Yöneticisi, Müşteri Deneyimi Yöneticisi, Bilgi Güvenliği Uzmanı, Nakit Operasyon Yetkilisi, Görsel Tasarım Uzmanı, Yetenek Yöneticisi

Akbank personel alım ilanına son başvuru tarihi her bir kadro için farklılık göstermektedir. 

Exit mobile version