Banka Personeli Alım İlanları

Denizbank Açık Pozisyonları İçin Banka Personeli Alımı Yapıyor

Denizbank çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Denizbank kendi bünyesinde açık bulunana kadroları için personel alımı yapacağını duyurdu. 

Söz konusu Denizbank personel alım ilanı hakkında tüm detayları genel şartları ve başvuru ayrıntılarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Denizbank İnsan Kaynakları tarafından personellerin alınacağı pozisyonlar da belirtildi. Bu bağlamda Denizbank  3 farklı kadro için personel alımı yapacaktır. Bu kadrolar ise “Telefonda Satış Temsilcisi, İŞKUR Telefonda Satış Temsilcisi ve Operasyon Destek Görevlisi (Engelli Kadrosu)” şeklinde belirtilmiştir. 

BAŞVURU DETAYLARI

İlana başvuru yapacak adaylar için Denizbank personel alım ilanına başvuruların nasıl yapılacağını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. Buna göre adaylar aşağıda paylaştığımız bağlantı adresini tarayıcılarının adres satırına kopyalayarak ilanın detaylarını görüntüleyebilirler. Bu bağlantı adresi üzerinden adaylar başvurularını da yapabileceklerdir.

Başvuru için belirtilen bağlantı adresi: https://goo.gl/kBw14y

GENEL ŞARTLAR

Tüm bunların yanı sıra Denizbank tarafından ilana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlar kapsamında ise adayların kadrolara göre belirtilen eğitim seviyelerinden mezun olmuş olmaları gerekiyor. Bunun yanı sıra adayların yine kadrolara göre belirlenen yaş şartını sağlaması, sözlü ve yazılı iletişim becerisi güçlü olması, satış ve ikna kabiliyeti yüksek olması, dinamik çalışma ortamına uyum sağlayabilmesi, Takım çalışmasına yatkın olması, erkek adayların askerlik ile ilişiği bulunmaması, şehirler arası seyahat engeli olmaması gerekiyor.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Deniz banka okadar girmek istedim ve ayni zamanda maaş müsterisiydim halen hesabım var fakat biz lise mezunu 35ila 40 yaş arası insanların yüzün e bakan yok Deniz Bank yetkilileri bizleri de alsa Düzce şubelerinde çalışmak isterim güvenlik belgem var silahlı olarak görevde bulundum bilgisayar bilgim var B sınıfı ehliyetim var aktif araç kullanan biriyim Deniz Banka çalışmak isterim Hayat Denizde Güzel bizim içinde güzel olsun artık

  2. Sicili temiz kişileri işe alım yerine sürekli yaşsınırı 35-40 yaş a hiçbir yerde hak yok

  3. KPSS Sınavı Zamanı Yaş Sınırı Kaldırıldı Diyorlar Ama Sınav Bittikten Sonra Bir Anda Yaş Sınırı Devreye Giriyor Bu Ülkede 35-40 Yaşındakiler Vatandaş Değil İnsan Hiç Değil Bizler Ne Yapacağız Basil Yaşayacağız Madem Sınav Zamanı 35-40 Yaşındakiler Sınava Giremez Desinlerde Bizlerde Umut Bağlamayalımmmmm