Banka Personeli Alım İlanları

Türkiye İş Bankası Banka Personeli Alımı İçin İlan Yayımladı

Türkiye İş Bankası kendisine ait internet sitesi üzerinden personel alımı yapacağını duyurdu. 

Üniversitelerin çeşitli bölümlerinden mezun adayların başvuruda bulunabileceği banka personeli alımlarının sınav usulü ile yapılacağı bildirildi. 

İş Bankası tarafından yayımlanan ilan detayları şu şekilde,

TÜRKİYE İŞ BANKASI PERSONEL ALIM İLANI

Türkiye İş Bankası tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanında alımların Müfettiş Yardımcılığı pozisyonu için yapılacağı bildirildi. 

İlana üniversitelerin dört yıllık eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun adaylar başvuruda bulunabilecek. 

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

Türkiye İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nce yayımlanan personel alım ilanına aşağıda yer alan koşulları sağlayan adayların başvuruda bulunabileceği bildirildi. 

İlana başvuru koşulları;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinden birini çok iyi derecede bilmek, Yazılı sınav tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak, Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış ya da en erken 2018 yılı Aralık ayına kadar erteletmiş olmak, Daha önce Bankamızın yaptığı sınavların herhangi birinin mülakat aşamasında ve/veya daha önce gerçekleştirilen Uzman Yardımcılığı ile Müfettiş Yardımcılığı sınavının değerlendirme merkezi aktiviteleri aşamasında başarısız sayılmamış olmak, Daha önce yapılan Müfettiş Yardımcılığı sınavlarına bir defadan fazla katılmamış olmak, Sağlık durumu seyahat etmeye ve başvuru yaptığı işte çalışmaya elverişli olmak, Kamu haklarından yoksun bulunmamak.

İLANA BAŞVURULAR 30 NİSAN’A KADAR YAPILABİLECEK

Türkiye İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün internet sitesi üzerinden yayımlanan bir duyuru ile adaylara duyurulan personel alım ilanına başvurular 30 Nisan tarihine kadar yapılabilecek. 

İlana başvuruda bulunacak adaylar başvurularını, cv.isbank.com.tr adresinden başvuru yapılması ve • mys@isbank.com.tr adresine istenen bilgi ve belgelerin aşağıda detaylarına yer verilen formatta gönderilmesi şekliye yapılacak.